Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Slik

Slik

Slik is een van de oudste en gerenommeerdste statievenmerken ter wereld. Al in 1948 maakte een Japanse fijnmechanicus uit pure passie voor zichzelf een statief omdat hij vond dat de toen verkrijgbare statieven te zwaar, te onhandig of te wiebelig waren. Zijn passie legde hem geen windeieren. Slik is tot op de dag van vandaag een van de betere merken.

Weergegeven:
Sorteren op:

Slik F630 statief

* Geschikt voor alle camera's. * Maximale hoogte: 147cm * Minimale hoogte: 114cm * Ingeschoven: 56cm * Draagvermogen: 1.32kg * Snelkoppeling * 3-weg kop * Inclusief draagtas ..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Slik Monopod 350 éénbeen statief

De Slik Monopod 350 is een stevig éénbeenstatief, dat ontworpen is voor de professionele fotograaf. De monopod heeft vier secties en is ontworpen voor spiegelreflexcamera's met lange lens, groot forma..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02