Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Goldmember informatie

Ringfoto is met 2300 aangesloten winkels de grootste foto-retailorganisatie van Europa.

In Nederland is Ringfoto de snelst groeiende foto-retailorganisatie; er zijn nu reeds ruim 140 aangesloten winkels.
De kracht van Ringfoto bestaat uit persoonlijke aandacht voor elke klant, grote professionele kennis, scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment.
Als Goldmember profiteert u optimaal van de vele Goldmemberaanbiedingen en van onze uitstekende service.
 
Uw voordelen als Ringfoto Goldmember
Als Ringfoto Goldmember geniet u van vele speciale, voor u geselecteerde, aanbiedingen. U wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van foto, ontvangt bruikbare tips om nog professionelere foto's te maken en kunt altijd een beroep doen op onze uitstekende service. Alleen het beste is goed genoeg voor uw camera!
 
Hoe kunt u Ringfoto Goldmember worden? 
Bij aankoop van een camera (t.w.v. min. € 199,-) in onze winkel in Hoofddorp ontvangt u in onze winkel een gratis Ringfoto Goldmember pas en een boekje boordevol aanbiedingen, zoals een jaar lang 20 gratis fotoafdrukken per maand (dus totaal 240 gratis foto's!), 3x een gratis camera onderhoudsbeurt en korting op bijvoorbeeld posters, fotoboeken en pasfoto's. Uw voordeel kan oplopen tot € 350,-!