Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Pasfoto's

         

TIJDELIJK GRATIS TRANSISTOR RADIO
VOOR ONZE JEUGDIGE KLANTEN
OP = OP

 

 

Bij Foto De Bock kunt u terecht voor officiële en informele pasfoto's.        
Wij maken pasfoto's voor officiële documenten zoals paspoort, ID-kaart of rijbewijs (RDW erkend), OV-kaart, 65+ kaart, sportverenigingen, voor sollicitaties of portfolio, of natuurlijk zomaar!  Wij kunnen een pasfoto ook als digitaal bestand leveren of mailen. 

Officiële pasfoto's voldoen aan alle moderne en strenge eisen die hieraan gesteld worden. Daar bovenop geven wij een goedkeuringsgarantie af. Mocht de pasfoto onverhoopt toch een keer niet worden geaccepteerd door een officiële instantie dan wordt deze uiteraard discussieloos en geheel kosteloos overgemaakt. 

Voor het maken van pasfoto's hoeft u natuurlijk geen afspraak bij ons te maken en ze zijn natuurlijk direct klaar. Wij fotograferen alle leeftijden! Baby's zijn met hun ouders bij ons van harte welkom en vanaf de eerste week door ons vast te leggen.

Wij maken onder andere pasfoto's voor;
- digitale pasfoto's RDW
- Alle paspoorten (wereldwijd)
- Rijbewijs
- Identiteitskaart
- Visum USA 
- Visum India
- Sportclubs
en alle mogelijke uitzonderingen

 

Indien u niet naar onze winkel kunt komen, kunnen wij een pasfoto op locatie komen maken.

U kunt hiervoor een afspraak maken met onze Fotostudio.