Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Panasonic Lumix DMC-FZ1000 zwart

Panasonic Lumix DMC-FZ1000 zwart

De robuuste, compacte en hoogwaardige LUMIX DMC-FZ1000 biedt als eerste in zijn klasse een aantal vernieuwende eigenschappen, zoals een grote 1-inch High Sensitivity MOS-sensor met 20,1 megapixels en 4K video-opnamecapaciteit. Het resultaat is een ongekende foto- en videokwaliteit.
De camera is uitgerust met een LEICA DC VARIO-ELMARIT-lens met 16x optische zoom en een diafragmabereik van F2.8-4.0. In combinatie met de krachtige, nieuwe Venus Engine en sensor produceert deze lens daardoor prachtige onscherpe delen.

Daarnaast is de LUMIX DMC-FZ1000 de eerste digitale compactcamera die 4K (QFHD 4K: 3840x2160, tot 25 fps (PAL) in MP4) video-opnames kan maken. Dit stelt de gebruiker in staat te experimenteren met de nieuwe mogelijkheid om een beeld van 8 megapixels te knippen uit 4K-videobeelden.
Combinatie van nieuwe technologieën voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit
Met de revolutionaire LUMIX DMC-FZ1000 bridge camera heeft Panasonic een nieuwe stap gezet in zijn streven naar de continue ontwikkeling van innovatieve beeldtechnologie, waarvan het complete LUMIX-assortiment een voorbeeld vormt. De volledig nieuwe sensor, aangepaste Venus Engine en verbluffende LEICA DC VARIO-ELMARIT-lens leveren samen een optimale beeldkwaliteit, resolutie en kleurweergave, vergelijkbaar met die van camera's met een verwisselbare lens. 

•    Een grote 1-inch, High Sensitivity MOS-sensor: De LUMIX DMC-FZ1000 is voorzien van een nieuwe 1-inch High Sensitivity MOS-sensor van 20,1 megapixels. De sensor is daarmee ongeveer vier keer groter dan de 1/2,3-inch sensor waarmee de meeste vergelijkbare camera's zijn uitgerust. De enorme ervaring die Panasonic heeft opgebouwd in sensoronderzoek heeft geresulteerd in een aanzienlijk groter aantal pixels, waardoor meer licht kan worden opgevangen. Dit betekent dat beelden bij hoge gevoeligheid kunnen worden vastgelegd, zodat de beeldkwaliteit ook bij weinig omgevingslicht bijzonder goed is. Daarnaast is het onscherpte-effect sterk verbeterd. Waar men de camera ook op richt, gebruikers kunnen erop vertrouwen dat elk detail adembenemend nauwkeurig wordt vastgelegd.

•    Hoogwaardige LEICA-lens met 16x optische zoom: De LUMIX DMC-FZ1000 profiteert ook van de langdurige samenwerking van Panasonic met LEICA. De lichtsterke DC VARIO-ELMARIT-lens met 16x optische zoom is onderworpen aan de strenge tests van LEICA om er zeker van te zijn dat hij uitzonderlijke optische prestaties levert bij elke foto- en video-opname. De LUMIX DMC-FZ1000 onderdrukt vervorming aan de groothoekkant en minimaliseert chromatische aberratie aan de telekant. Daarnaast helpt het lichtsterke diafragma van F2.8-4.0 voorkomen dat ingezoomde opnames bewegingsonscherpte vertonen. Nog een voordeel van de vaste 16x LEICA DC VARIO-ELMARIT-lens (vergelijkbaar met 25-400 mm op een 35mm-camera) is dat gebruikers geen grote aantallen lenzen en accessoires hoeven mee te dragen. Lastige camerastandpunten zijn daardoor net iets gemakkelijker in te nemen.

•    Verbeterde Venus Engine: De compleet vernieuwde Venus Engine van Panasonic is verbeterd qua optische gevoeligheid, resolutie, kleurverloop en kleurweergave. Foto's en video's worden nog nauwkeuriger en natuurgetrouwer weergegeven dan door iedere andere bridge camera op de markt. De nieuwe randomfilter van de beeldprocessor neemt alle ongewenste ruis in het beeld weg, waardoor er natuurlijkere beelden ontstaan. De nieuwe diafragmafilter verwerkt de kleinste details, zoals haar en huidskleur, bij een hogere frequentie. Dit zorgt ervoor dat foto's en video's worden voorzien van de meest subtiele nuances. De Venus Engine speelt ook een belangrijke rol bij de kleurweergave. Kleurtoon, verzadiging en lichtsterkte zijn verdeeld over 16 assen, zodat elke kleur in de opname subtiel kan worden aangepast en nauwkeurig kan worden geëvalueerd.

's Werelds eerste bridge camera met 4K capaciteit

Met de LUMIX DMC-FZ1000 vervaagt Panasonic de grenzen tussen hoogwaardige fotografie en videografie nog verder. Voor het eerst zijn de fantastische voordelen van 4K opnames nu mogelijk met een bridge camera. Gebruikers kunnen daardoor een realistische en imponerende filmwereld creëren vol details en natuurgetrouwe kleuren. Ook kunnen opnames worden gemaakt in Full HD en VGA. Er is dus voor elke situatie een geschikte videostand beschikbaar. 

•    's Werelds eerste 4K bridge camera: Met de introductie van de allereerste compactcamera met 4K videocapaciteit, wat opnames mogelijk maakt met een resolutie van vier keer Full HD, heeft Panasonic de compactcamera geherdefinieerd. De combinatie van 4K (QFHD 4K: 3840x2160, tot 25 fps (PAL) in MP4), de grote sensor en de lichtsterke LEICA-lens resulteert in een videokwaliteit die je moet zien om het te geloven. Of de beelden worden bekeken op een 4K of een Full HD scherm, de 4K videocapaciteit van de LUMIX DMC-FZ1000 zorgt ervoor dat elk detail en alle kleuren getrouw worden weergegeven. De LUMIX DMC-FZ1000 kan ook in verschillende hoogwaardige video-uitvoerformaten opnemen, waaronder MP4 en AVCHD. Filmmakers in de dop kunnen zo hun opnames snel en gemakkelijk overzetten, bewerken en bekijken. Bovendien kunnen gebruikers zelfs beelden uit een 4K video knippen en zo een 4K foto maken vol details en diepte. 

•    Full HD High Speed video: Met de LUMIX DMC-FZ1000 kan men niet alleen 29minuten 59 seconde continu opnames maken in 4K² . De functie High Speed Video stelt gebruikers in staat Full HD beelden vast te leggen bij 100 fps (PAL) voor soepele en naadloze video-opnames. 

•    Soepel zoomen voor naadloze video-opnames: De LUMIX DMC-FZ1000 beschikt over een aantal functies die gebruikers in staat stellen topklasse videobeelden vast te leggen zonder het gebruik van accessoires. De combinatie van Hybrid Optical Image Stabilisation met correctie over 5 assen³ , Level Gauge en een gebruiksvriendelijke zoomring maakt trillingsvrije video-opnames mogelijk. Handbewegingen worden namelijk gecompenseerd, waardoor men bijna nooit meer een log statief nodig heeft.

Ongeëvenaard qua gebruiksgemak, creativiteit en controle

Het hoogwaardige en robuuste ontwerp van de camera accentueert de LEICA-lens met zijn grote diameter. Daarnaast zorgt het grote aantal AF- en creatieve functies voor een ongekend gebruiksgemak en ongeëvenaarde reactiesnelheid. Dit maakt de nieuwste LUMIX-camera van Panasonic de perfecte metgezel met vaste lens voor elk avontuur. 

•    Snellere en nauwkeurigere AF: Door de nieuwe en verbeterde AF-functie, die wordt aangestuurd door een lineair motorsysteem en de Depth from Defocus-technologie van Panasonic, bereikt de camera scherpstelsnelheden die 275% sneller zijn dan die van de LUMIX DMC-FZ200 en de meeste conventionele bridge camera's. Als de Live View Finder (LVF) wordt gebruikt, is de scherpstelsnelheid 0,09 seconden in de groothoekstand en 0,174 seconden in de telestand. Hierdoor kunnen zelfs de snelstbewegende onderwerpen met een ongekende nauwkeurigheid worden vastgelegd. De LUMIX DMC-FZ1000 beschikt ook over een snelle burstmodus, zodat gebruikers iedere seconde meerdere kansen krijgen om die perfecte natuuropname te maken. 

•    Nieuwe scherpstelopties: 

Full Area AF
Met Full Area AF kan de gebruiker op elk deel van het gezichtsveld scherpstellen.

49-punts AF
Het aantal scherpstelpunten is verhoogd naar 49. Met de Custom Multi AF-modus kan de gebruiker een willekeurig aantal van deze punten selecteren, wat veel meer vrijheid biedt bij het kiezen van een compositie. 

1-punts AF
De afmetingen van het 1-punts AF-gebied kan de gebruiker nu zelf instellen in zowel de handmatige als autofocusmodus.

Pinpoint AF
Met Pinpoint AF kan men scherpstellen op een heel klein deel van de compositie doordat dat deel vergoot wordt weergegeven in een tweede venster op het scherm.

Low-Light AF
Low-Light AF zorgt voor betere prestaties in situaties met weinig licht van -4EV, wat vergelijkbaar is met het maken van opnames bij een sterrenhemel zonder andere lichtbron.

Focus Peaking
De functie Focus Peaking geeft de gebruiker meer controle over het scherpstellen doordat de scherpstelpositie wordt getoond in de modi MF en AF+MF. Gebruikers kunnen de pieken van de scherpstelling zien terwijl ze in Live View naar het onderwerp kijken.

Eye Detection AF
Eye Detection AF stelt automatisch scherp op een menselijk oog en begint met scherpstellen zodra de gebruiker in de LVF kijkt. 


•    Kristalheldere weergave: De LUMIX DMC-FZ1000 is verder voorzien van twee snelle, kristalheldere schermen. Kadreren en bekijken van foto's en video-opnames is hierdoor prettiger dan ooit te voren. Zowel de aangepaste OLED Live View Finder (LVF) met 2.359K megapixels als het 3 inch grote LCD-scherm met 920.000 pixels biedt een uitstekende resolutie. Met een reactietijd die 300% sneller is dan die van vergelijkbare modellen, is het beeld door de LVF 100% gelijk aan het origineel. De camera heeft ook een van de snelste opstarttijden voor bridge camera's. Na inschakeling kan de gebruiker in slechts 0,66 seconden beginnen met opnames maken. 

•    Creativiteit delen: Een groot aantal filters biedt gebruikers de volledige creatieve controle, zodat zij hun creaties iets extra's kunnen meegeven. De LUMIX DMC-FZ1000 is uitgerust met 22 creatieve verschillende filters5 , variërend van Sepia en High Dynamic tot Soft Focus en Miniature Effect. Wanneer het perfecte beeld is vastgelegd, biedt de LUMIX DMC-FZ1000 verschillende connectiviteitsopties om het te delen met vrienden en familie. De camera is voorzien van Wi-Fi-connectiviteit met NFC-technologie. De opnamemogelijkheden zijn daardoor ongekend en beelden kunnen direct worden gedeeld, zelfs als de gebruiker niet thuis is. Daarnaast kunnen gebruikers met behulp van een smartphone of tablet op afstand foto- en video-opnames maken, zoomen, scherpstellen en het diafragma en de belichting instellen.

Voor uitgebreide specificaties klikt u hier.


De Panasonic Lumix DMC-FZ1000 wordt geleverd met:
- Lensdop
- Zonnekap
- Hotshoe afdekkapje
- DMW-BLC12E accu (1200mAh)
- DE-A80 oplader
- Netsnoer
- USB-kabel
- Draagriem
- Software op DVD
- Gebruiksaanwijzing
- Garantiekaart (twee jaar garantie)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Ringfoto De Bock is een grote speciaalzaak in het centrum van Hoofddorp. Wij zijn al 50 jaar hét adres voor deskundig advies op het gebied van foto camera's en objectieven, filmapparatuur en verrekijkers. Ook hebben wij een groot assortiment accessoires, zoals cameratassen, statieven, flitsers en filters. En ook voor het laten maken van officiële pasfoto's, portret- en familie- of groepsfoto's bent u hier op het juiste adres.

Sinds eind 2007 zijn wij aangesloten bij Ringfoto, de grootste foto retail organisatie van Europa. De keten omvat inmiddels 2500 winkels; speciaalzaken met een grote deskundigheid en service. Door krachtenbundeling en de daarbij gepaard gaande gunstige inkoopcondities krijgen onze klanten topkwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

Alles op het gebied van foto en video is bij Foto De Bock te vinden. Onze klanten kopen apparatuur 'Plus'. Daar bedoelen wij mee: een goed advies bij aanschaf, uitleg en demonstratie van alle mogelijkheden en een stukje nazorg. Vragen of problemen? Geen punt, kom gewoon even langs.

WINKEL

Foto De Bock biedt:
- Een groot assortiment compact camera's, systeemcamera's, spiegelreflexcamera's, camcorders en action cam's
- Een groot assortiment accessoires zoals objectieven, flitsers, filters, statieven, selfie sticks, cameratassen, geheugenkaarten, accu's en battery grips, onderhoudsartikelen, lensdoppen, zonnekappen, afstandbedieningen, etc.

- Verrekijkers

- Digitale fotolijsten

- Fotoprinters en negatiefscanners
- Foto- en videobewerkingssoftware
- Filmrolletjes, video cassettes, batterijen en laders, fotopapier, inktcartridges
- Fotoalbums en plakartikelen
- Fotolijsten en passepartouts

- Fotostudio benodigdheden; lampen, statieven, reflectieschermen, achtergronden

- Occasions

DIENSTEN

Bij Foto De Bock kunt u terecht voor onder meer:

- Officiële pasfoto's voor paspoort, rijbewijs, ID-kaart en visum-aanvraag (ook India, VS)

- Portretfoto's voor sollicitatie, LinkedIn, website, etc.
- 1-uur fotoservice
- Foto dupliceer en retoucheer service
- Analoge films ontwikkelen en afdrukken
- Foto's inlijsten
- 3D Selfie's
- Foto's op canvas, glas en hout
- Afdrukken van posters
- Camera reparaties

- Digitaliseren van oud beeldmateriaal (smalfilm, video cassettes, dia's en negatieven)

STUDIO

Onze fotostudio verzorgt:

- Familie- en gezinsportret fotografie
- Productfotografie
- Bedrijfsfotografie
- Pasfoto's maken op locatie
- Huwelijksreportages

Een vaak gehoorde uitspraak in onze winkel luidt: "De Bock gevraagd, altijd geslaagd!"

Heeft u een vraag over een dienst of product, bel ons op 023-5617386 of stuur een mailtje naar info@fotodebock.nl

Service Totaal Plan, de zorgeloze All-In zekerheid voor uw foto-video apparatuur

 • Materiaal- en fabricagefouten (na de garantieperiode)
 • Bedieningsfouten
 • Mechanische accu gebreken
 • Stoot- en valschade
 • Brand, bliksem, explosie
 • Elektronica schade
 • Inbraakdiefstal, beroving, vandalisme
 • Vloeistofschade
 • Diefstal uit auto
 • Display breuk
 • Werledwijde dekking
 • Geen eigen risico
 • Huidige aankoop compensatie
 • Eénmalige premie
 • Volledige schade afwikkeling

Lees hier meer

 • Model: Panasonic Lumix DMC-FZ1000 zwart
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • € 569,00
 • Excl. BTW: € 470,25

Tags: panasonic, lumix, dmc-fz1000, fz1000