Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Pixel-Tech

IdPhotos Pro™ is een geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken tool ontworpen voor automatische beeldverwerking van pasfoto's, zodat ze voldoen aan de specifieke eisen van de nationale en internationale ID regelgeving. Tevens is er een gratis demoversie beschikbaar. Overzicht Volledig ..
€ 240,00
Excl. BTW:€ 198,35
Deze dongel is voorzien van de licentie voor uw pasfotosoftware. Het verschil zit niet in de software maar juist in de licentie. De licentie wordt geleverd op een USB dongel. Dit geeft u de vrijheid om de licentie te gebruiken waar u maar wilt. U bent niet meer afhankelijk van de PC waarop de softwa..
€ 299,00
Excl. BTW:€ 247,11
IdPhotos krijgt regelmatig updates met nieuwe functies en pasfotosjablonen voor diverse landen. Deze licentieverlenging geeft u wederom een jaar* lang alle updates voor IdPhotos Pasfoto software. * De periode van 1 jaar gaat in vanaf het moment dat uw voorgaande licentie verlopen is. Als uw lic..
€ 120,00
Excl. BTW:€ 99,17
1 - 3 van 3 (1 pagina's)