Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Pasfoto Systemen

Deze fotosleutelhanger is geschikt voor elke afbeelding van 35 x 45 mm. Ook zeer geschikt voor een pasfoto. De hanger is makkelijk te sluiten en weer open te krijgen. De sleutelhanger wordt per 50 stuks uitgeleverd...
€ 26,50
Excl. BTW:€ 21,90
IdPhotos Pro™ is een geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken tool ontworpen voor automatische beeldverwerking van pasfoto's, zodat ze voldoen aan de specifieke eisen van de nationale en internationale ID regelgeving. Tevens is er een gratis demoversie beschikbaar. Overzicht Volledig ..
€ 240,00
Excl. BTW:€ 198,35
Deze dongel is voorzien van de licentie voor uw pasfotosoftware. Het verschil zit niet in de software maar juist in de licentie. De licentie wordt geleverd op een USB dongel. Dit geeft u de vrijheid om de licentie te gebruiken waar u maar wilt. U bent niet meer afhankelijk van de PC waarop de softwa..
€ 299,00
Excl. BTW:€ 247,11
IdPhotos krijgt regelmatig updates met nieuwe functies en pasfotosjablonen voor diverse landen. Deze licentieverlenging geeft u wederom een jaar* lang alle updates voor IdPhotos Pasfoto software. * De periode van 1 jaar gaat in vanaf het moment dat uw voorgaande licentie verlopen is. Als uw lic..
€ 120,00
Excl. BTW:€ 99,17
Deze praktische pasfoto kruk kan in hoogte worden versteld. De kruk heeft een zithoogte van ca. 50-80 cm en heeft een in hoogte verstelbare voetensteun. De kruk is luchtgeveerd en de zitting is 360 graden draaibaar, de diameter van deze slijtvaste zitting is ongeveer 30 cm...
€ 169,00
Excl. BTW:€ 139,67
Dit pasfoto rolgordijn heeft de correcte grijs kleur voor uw pasfoto's. De totale breedte inclusief bevestigingen is 104 cm. Het polyester gordijn beschikt over een trekmechanisme, waardoor het rolgordijn makkelijk op de gewenste hoogte kan blijven staan. Het kan naar wens smaller worden gemaak..
€ 19,00
Excl. BTW:€ 15,70
Het pasfotomapje is een onmisbare accessoire in uw pasfotohoek. Het mapje is gemaakt van sterk PVC materiaal en heeft een mooie glanzende afwerking. Binnen in het mapje vindt u twee vakken, waar u één of meerdere pasfoto's in kunt steken. Afmeting dichtgevouwen: 53 x 65 mm (B x H)..
€ 28,50
Excl. BTW:€ 23,55
Het pasfotomapje is een onmisbare accessoire in uw pasfotohoek. Het mapje is gemaakt van sterk chromolux materiaal en heeft een mooie glanzende afwerking. Binnen in het mapje vindt u een hoofdvak waar u één of meerdere pasfoto's in kunt steken en een hoofdvak met uitsnede voor een pasf..
€ 55,99
Excl. BTW:€ 46,27
Pasfototang met maat 51 x 51 mm (2" x 2"), geschikt voor USA, van zeer hoogwaardige kwaliteit. Hij is geschikt voor bijna alle soorten papier en gemakkelijk te gebruiken.  De tang is uitgerust met stevige Sheffield Steel snijbladen. Dit zorgt ervoor dat de foto snel en effectief op m..
€ 179,00
Excl. BTW:€ 147,93
Deze topkwaliteit pasfototang heeft de exacte maatvoering conform de Amerikaanse pasfoto eisen. De maten zijn 51 x 51 mm, met rechte hoeken. Het is een robuuste, stevige pasfototang. De pasfoto wordt als het ware door de bladen uit de print geperst. Hiermee creëert u een perfecte uitsnede van d..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
Deze pasfototang heeft de exacte maatvoering conform de Nederlandse pasfoto eisen. De maten zijn 35 x 45 mm (staande / verticale uitsnede). De pasfoto wordt als het ware door de bladen uit de print geperst. Hiermee creëert u een perfecte uitsnede van de pasfoto. ..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
Deze pasfototang heeft de exacte maatvoering conform de Nederlandse pasfoto eisen. De maten zijn 45 x 35 mm (liggende / horizontale uitsnede), met rechte hoeken. De pasfoto wordt als het ware door de bladen uit de print geperst. Hiermee creëert u een perfecte uitsnede van de pasfoto...
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
Deze topkwaliteit pasfototang heeft de exacte maarvoering conform de Nederlandse pasfoto eisen. De maten zijn 45x35 mm. Het is een robuuste, stevige pasfototang. De pasfoto wordt als het ware door de "Sheffield steel" bladen uit de print geperst. Hiermee creert u een perfecte uitsnede van ..
€ 149,95
Excl. BTW:€ 123,93
Standaard USB kabel, aansluiting A-male naar B-male..
€ 8,49
Excl. BTW:€ 7,02
Deze standaard USB 2.0 kabel heeft een aansluiting van A-male naar B-male. Dankzij de lengte van 5 meter is deze grijze kabel ideaal voor het aansluiten van uw printer op grote afstand van uw computer...
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
1 - 15 van 15 (1 pagina's)