Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Nachtkijker Accessoires

De Yukon Digiscoping Adapter voor Compact Camera is een camera-adapter om foto's te kunnen maken met de Yukon restlichtversterkers uit de NVMT-series. Deze nachtkijker beschikken zelf niet over een opnamefunctie, wat middels deze digiscoping-adapter vanaf heden dus toch mogelijk wordt. Bij deze set ..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
De Yukon Photon Flip cap 42mm is een zeer robuuste flip cap voor de Photon digitale nachtrichtkijkers met objectief diameter van 42mm.   Toepassing Yukon Photon Flip cap 42mm U kunt de flip cap gebruiken voor alle digitale nachtrichtkijkers met een diameter van 42 mm. Dit bijvoorbeeld al..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
De Yukon 940 IR Illuminator is een infraroodversterker met onzichtbare 940nm laser infraroodstraal, welke u kunt gebruiken met nachtrichtkijkers die over een Weaver/Picatinny-rail beschikken. Zo kunt u de Yukon-940 IR Illuminator gebruiken met nachtrichtkijkers van Yukon en Pulsar, maar ook met iede..
€ 112,00
Excl. BTW:€ 92,56
1 - 3 van 3 (1 pagina's)