Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Flitsschoen adapters

De Falcon Eyes Camera Hotshoe Adapter SP-03HS kan gebruikt worden om accessoires, zoals een LED lamp, met 1/4" female schroefdraad op uw camera of statief te monteren. Zodra de adapter op de hotshoe aansluiting van uw camera geschoven is, kan hij vastgedraaid worden. De adapter heeft een diame..
€ 6,49
Excl. BTW:€ 5,36
Ideaal om uw externe flitser mee te laten werken in uw flitsset. De flitser kunt u zo in de hotshoe schuiven. De flitser gaat of mee op de slave van andere flitsers (als er een slave is ingebouwd) of gaat af door aansluiting van de synchrokabel op de HS15. De HS15 is te bevestigen op een statief met..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Deze hotshoe adapter is ideaal om uw externe flitser mee te laten werken in uw flitsset. De flitser kunt u zo in de hotshoe schuiven. De HS-25A3 is te bevestigen op een standaard statief met 1/4" schroefdraad en heeft ook een X contact. De adapter is voorzien van een 2,5 mm jack aansluiting waa..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Met deze Falcon Eyes Hotshoe HS-25B + X-contact breidt u uw camera uit met een X-contact. Hierdoor is het mogelijk om aan een externe flitser, zoals een studioflitser, een trigger signaal af te geven.  Toepassing Falcon Eyes Hotshoe HS-25B + X-contact U schuift de Falcon Eyes Hotshoe HS-25B +..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
De Falcon Eyes hotshoe HS-25E is geschikt om een totaal van 4 (camera-) flitsers aan te sturen! Deze hotshoe is voorzien van 2 maal een female x-contact, 1 maal een male x-contact en het standaard midden contact. Ook heeft de hotshoe een testknop, waarmee u kunt testen of de (camera-) flitser juist ..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Ideaal om uw externe flitser mee te laten werken in uw flitsset. De flitser kunt u zo in de hotshoe schuiven. De flitser gaat of mee op de slave van andere flitsers (als er een slave is ingebouwd) of gaat af door aansluiting van de synchrokabel op de HS15. De HS15 is te bevestigen op een statief met..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Deze hotshoe adapater is ideaal om uw externe flitser mee te laten werken in uw flitsset. De flitser kunt u zo in de hotshoe schuiven. De HS-25A3 is te bevestigen op een standaard statief met 1/4 schroefdraad en heeft ook een X contact. De adapter is voorzien van een 2,5 mm jack aansluiting waar u ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Wanneer uw camera niet voorzien is van een X-contact, dan kunt u dit blokje op de flitsschoen van uw camera schuifen. De hotshoe is aan de zijkant voorzien van een X-contact...
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
De Linkstar HS-25D Hotshoe kunt u gebruiken om uw camera flitser mee te laten flitsen met uw flitsset. Uw camera flitser kunt u eenvoudig op de Hotshoe schuiven en mee laten slaven met de flitsset. Een andere mogelijkheid is met behulp van een synchrokabel (niet meegeleverd) de flitser ont..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Met deze adapter passen alle accessoires met een standaard hotshoe op uw Sony camera! Er zit ook een standaard sync. aansluiting op...
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
De Mobile Flash kit van Miops bestaat uit een flitsadapter en 3.5mm kabel, waarmee nieuwe creatieve mogelijkheden gecreëerd kunnen worden voor het maken van unieke foto’s. U sluit uw studioflitser of externe cameraflitser aan op de flitsadapter en verbindt het geheel via de 3.5mm kabel en..
€ 53,95
Excl. BTW:€ 44,59
Met de Pixel hotshoe adapter TF-326 kunt u door middel van het x-contact, camera- en studioflitsers aansturen met uw Canon camera. De adapter bevat aan de onderkant een Canon hotshoe. Aan de bovenkant is geen hotshoe aanwezig...
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Met de Pixel hotshoe adapter TF-328 kunt u door middel van het x-contact, camera- en studioflitsers aansturen met uw Sony camera. De adapter bevat aan de onderkant een Sony hotshoe. Aan de bovenkant is geen hotshoe aanwezig...
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
De Pixel Hotshoe adapter TF-334 is gemaakt om uw Sony MI camera met nieuwe MI (Multi Interface) hotshoe aansluiting te voorzien van een Canon of Nikon accessoire. Gebruik Pixel Hotshoe adapter TF-334 U kunt de flitsschoen adapter gebruiken voor alle Sony camera’s met de MI hotshoe aansluitin..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
De Pixel hotshoe adapter TF-322 biedt het beste van twee werelden: een aansluiting voor camera- / studioflitsers middels hotshoe en x -contact. Zo kunt u uw camera uitbreiden met een x-contact terwijl u toch gewoon gebruik kunt blijven maken van een reportage flitser op de camera. De Pixel hotshoe a..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
De Pixel hotshoe adapter TF-335 biedt het beste van twee werelden: een aansluiting voor camera- / studioflitsers middels hotshoe en x -contact. Zo kunt u uw camera uitbreiden met een x-contact terwijl u toch gewoon gebruik kunt blijven maken van een reportage flitser op de camera. De Pixel hotshoe a..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
De Pixel hotshoe adapter TF-336 biedt het beste van twee werelden: een aansluiting voor camera- / studioflitsers middels hotshoe en x -contact. Zo kunt u uw camera uitbreiden met een x-contact terwijl u toch gewoon gebruik kunt blijven maken van een reportage flitser op de camera. De Pixel hotshoe a..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
1 - 17 van 17 (1 pagina's)