Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Advertentie Winteractie

Deze PowerView verrekijker zet een nieuwe stap in compactheid met een gestroomlijnd design en ultra helder en scherp beeld met superieure resolutie. Deze compacte kijkers zijn gemakkelijk mee te nemen en daarmee een ideale reisgenoot.     Kijker eigenschappen Vergrot..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
  Canon Powershot SX 620 HS Veel  zoom in een compacte cameraHaal details in de verte dichterbij waar je ook bent met deze compacte, draagbare camera met een enorme 25x optische zoom in een camerabody die slechts 27,9 mm dik is. Maak mooie, heldere en duidelijke opnamen bij elk soort licht..
€ 199,00
Excl. BTW:€ 164,46
GoPro HERO 8 Black Mis geen moment meer! Met de Live Burst modus leg je 1,5 seconde voor en na een  actiemoment vast,zodat je het hoogtepunt niet mist.  Met SuperSmooth 2.0 beeldstabilisatie zijn de beelden nog beter van kwaliteit. En met TimeWarp 2.0 maak je timelapse opnames terwijl je be..
€ 389,00
Excl. BTW:€ 321,49
  OLYMPUS TOUGH TG 5 Een solide reisgenoot voor het vastleggen van de meest extreme ervaringen. Of u nou op het strand of in het water is of op de skies of op een stoffig mortotcros wedstrijd. De Olympus TG 5 blijft perfecte foto's maken. De camera is voorzien van een 12 megapixel CMO..
€ 399,00
Excl. BTW:€ 329,75
1 - 4 van 4 (1 pagina's)