Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Studio Flitser Accessoires

Deze AC-S2T AC voedingsset is geschikt voor de Falcon Eyes Studioflitser Satel Two. De adapter heeft een output van 12V en 15A. Middels deze voedingsset kunt de deze studioflitser van continuestroom voorzien. Ideaal voor gebruik in een fotostudio. Twee uitvoeringen Van deze voeding bestaan twee ui..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Deze afstandsbediening is geschikt voor flitsers uit de TF-L serie. Het LCD display toont hetzelfde als het display op de achterzijde van de flitsers. U kunt alle instellingen aanpassen, zoals het flitsvermogen, instellamp en pieper. U kunt schakelen tussen meerdere TF-L flitsers om van iedere flits..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
 Deze Falcon Eyes Beschermkap kunt u gebruiken om zowel uw flitsbuis als instellamp te beschermen tijdens transport. De kap is gemakkelijk aan te sluiten met behulp van de Falcon Eyes bajonetaansluiting en is geschikt voor alle studio flitsers met deze bajonet aansluiting...
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,19
De RTC-1254-600-S2T flitsbuis is geschikt voor de Satel Two van Falcon Eyes. Indien uw flitsbuis defect is, kunt u deze eenvoudig zelf vervangen. De RTC-1254-600-S2T kan zowel voor de Canon- als Nikon-versie van de Satel Two worden gebruikt...
€ 149,00
Excl. BTW:€ 123,14
Deze metalen hendel vervangt de standaard hendel (gemaakt van plastic) die u geleverd krijgt bij uw Falcon Eyes flitser. Met de metalen hendel zet u de flitsers extra vast in de juiste positie, zodat ze bij gebruik van grotere softboxen niet naar voren gaan hangen. De metalen hendels zijn geschikt v..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Deze Linkstar Beschermkap kunt u gebruiken om zowel uw flitsbuis als instellamp te beschermen tijdens transport. De kap is gemakkelijk aan te sluiten met behulp van de bajonetaansluiting. Standaard zit bij deze Linkstar Beschermkap een S-bajonet aansluiting, die onder andere geschikt is voor studio..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
1 - 6 van 6 (1 pagina's)