Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Studio Flitser Accessoires

Weergegeven:
Sorteren op:

Falcon Eyes AC Voeding AC-S2T voor Satel Two

Deze AC-S2T AC voedingsset is geschikt voor de Falcon Eyes Studioflitser Satel Two. De adapter heeft een output van 12V en 15A. Middels deze voedingsset kunt de deze studioflitser van continuestroom v..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Falcon Eyes Afstandsbediening RC-2L voor TF-L en LF-L Flitsers

Deze afstandsbediening is geschikt voor flitsers uit de TF-L serie. Het LCD display toont hetzelfde als het display op de achterzijde van de flitsers. U kunt alle instellingen aanpassen, zoals het fli..

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Falcon Eyes Beschermkap voor Studioflitsers

 Deze Falcon Eyes Beschermkap kunt u gebruiken om zowel uw flitsbuis als instellamp te beschermen tijdens transport. De kap is gemakkelijk aan te sluiten met behulp van de Falcon Eyes bajonetaansluiti..

€ 7,49 Excl. BTW: € 6,19

Falcon Eyes Flitsbuis RTC-1254-600-S2T voor Satel Two

De RTC-1254-600-S2T flitsbuis is geschikt voor de Satel Two van Falcon Eyes. Indien uw flitsbuis defect is, kunt u deze eenvoudig zelf vervangen. De RTC-1254-600-S2T kan zowel voor de Canon- als Nikon..

€ 149,00 Excl. BTW: € 123,14

Falcon Eyes Metalen Hendel voor Falcon Eyes-Flitsers HST-M8ML

Deze metalen hendel vervangt de standaard hendel (gemaakt van plastic) die u geleverd krijgt bij uw Falcon Eyes flitser. Met de metalen hendel zet u de flitsers extra vast in de juiste positie, zodat ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Linkstar Beschermkap voor S-Bajonet

Deze Linkstar Beschermkap kunt u gebruiken om zowel uw flitsbuis als instellamp te beschermen tijdens transport. De kap is gemakkelijk aan te sluiten met behulp van de bajonetaansluiting. Standaard z..

€ 6,99 Excl. BTW: € 5,78