Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Effectmachines

De bellenblaasmachine geeft een leuk speels effect aan uw foto's en is eenvoudig te bedienen. De machine is voorzien van een spigotaansluiting zodat hij ook op een lampstatief geplaatst kan worden, maar ook van een ophangbeugel. De machine blaast honderden bellen per minuut, heeft een gewicht van..
€ 159,00
Excl. BTW:€ 131,40
Demo model. Product is als nieuw. Komt in de orginele omdoos. De DMX GOBO200 is een lichtbedieningspaneel voor uw lampen of andere apparatuur. Hij is van tevoren instelbaar voor bijvoorbeeld een lichtshow maar ook ideaal voor balzalen, feestzalen en dergelijke. U kunt er eenvoudig verschillende lam..
€ 495,00
Excl. BTW:€ 409,09
De rookmachine geeft een spannend of speels effect aan uw foto's. Hij is eenvoudig te bedienen, door middel van de meegeleverde afstandsbediening (met 3m kabel). Wordt geleverd zonder rookvloeistof. Output: ruim kubieke meter per minuut, inhoud 0,8L, opwarmtijd 4 minuten, vermogen 700W, A..
€ 115,00
Excl. BTW:€ 95,04
Dit StudioKing Statief op wielen is geschikt voor de windmachines 500 en 1000 van StudioKing. Op dit statief staat de windmachine laag bij de grond (20 cm hoog). Er wordt ook een verlengstang van 50 cm meegeleverd, zodat de hoogte op 70 cm komt. De wielen van het statief kunnen worden vastgezet..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
De StudioKing Turbo Windmachine 500 is een mooie aanvulling voor uw fotostudio. De constante en natuurlijke windstroming zorgt voor een uniek effect op uw foto’s. U kunt de windmachine handmatig instellen op vier snelheden, van een briesje tot een stevige wind. Bij de optionele accessoires vin..
€ 379,00
Excl. BTW:€ 313,22
Met deze snoot kunt u de luchtstroom van de StudioKing windmachines bundelen en beter sturen...
€ 79,95
Excl. BTW:€ 66,07
5 liter zeepbellenvloeistof voor de bellenblaasmachine..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Deze rookvloeistof op waterbasis is speciaal ontwikkeld voor rookmachines om een zeer dichte en langdurige rook te produceren, in korte tijd. De rook laat geen resten achter en de vloeistof is helder zodat uw rookmachine niet zal blokkeren. De vloeistof is dubbel gedestilleerd, onschadelijk en zuini..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
1 - 8 van 8 (1 pagina's)