Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Stroomvoorziening

Weergegeven:
Sorteren op:

Pixel Battery Pack TD-381 voor Canon Speedlite Camera Flitsers

De Pixel Battery Pack TD-381 is geschikt voor verschillende Canon en Pixel Camera Flitsers. Met behulp van deze Battery Pack bent u altijd in het bezit van voldoende vermogen om goede belichting te cr..

€ 57,95 Excl. BTW: € 47,89

Pixel Battery Pack TD-382 voor Nikon Speedlite Camera Flitsers

De Pixel Battery Pack TD-382 is geschikt voor de Nikon SB-900 en SB-910 Camera Flitsers. Met behulp van deze Battery Pack bent u altijd in het bezit van voldoende vermogen om goede belichting te creër..

€ 57,95 Excl. BTW: € 47,89

Pixel Battery Pack TD-384 voor Sony Speedlite Camera Flitsers

De Pixel Battery Pack TD-384 is geschikt voor verschillende Sony Camera Flitsers. Met behulp van deze Battery Pack bent u altijd in het bezit van voldoende vermogen om goede belichting te creëren voor..

€ 51,95 Excl. BTW: € 42,93

Tronix Externe Voeding Speedfire voor Nikon Speedlite Camera Flitsers

De Tronix Speedfire van Innovatronix is een externe voeding voor uw opzetflitser die u direct aansluit op netspanning. Tegenwoordig zijn veel camera flitsers te gebruiken als kleine studio flitsers. W..

€ 175,00 Excl. BTW: € 144,63