Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Reflectoren en Snoots

Weergegeven:
Sorteren op:

Excella Bounce Licht voor CF en CL CB040

De Excella Bounce Licht is geschikt voor de Cyberflash en Cyberlite serie. De bounce zorgt ervoor dat het harde directe licht wordt gebroken en daardoor zachter wordt. Daarnaast wordt het licht hierdo..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Excella Bounce Licht voor DF en DL DG040

De Excella Bounce Licht is geschikt voor de Digitflash en Digitlite serie. De bounce zorgt ervoor dat het harde directe licht wordt gebroken en daardoor zachter wordt. Daarnaast wordt het licht hierdo..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Excella Bounce Licht voor SF en SL SM040

De Excella Bounce Licht is geschikt voor de Smartflash en Smartlite serie. De bounce zorgt ervoor dat het harde directe licht wordt gebroken en daardoor zachter wordt. Daarnaast wordt het licht hierdo..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Excella Kleppenset voor CF en CL CB010

  Deze Excella Kleppenset is geschikt voor de Cyberflash en Cyberlite serie. De vier kleppen kunt u gebruiken om het licht te bundelen om zo verschillende effecten te creëren.  ..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Excella Kleppenset voor SF en SL SM010

Deze Excella Kleppenset is geschikt voor de Smartflash en Smartlite serie. De vier kleppen kunt u gebruiken om het licht te bundelen om zo verschillende effecten te creëren...

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Excella Kleppenvoorzetstuk voor Casa EF C042

Deze Excella Kleppenset is geschikt voor de Casa serie. Met behulp van de vier kleppen van het voorzetstuk kunt u het licht bundelen en controleren. De kleppenset kunt u aansluiten op de standaardrefl..

€ 36,95 Excl. BTW: € 30,54

Excella Reflector EF C032

Met deze Excella Reflector creëert u een softe lichtbundel, die geschikt is voor haarlicht of invullicht. Deze reflector is geschikt voor de Casa en Ample series...

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Excella Snoot voor CF en CL CB030

Met de Excella Snoot creëert u een softe lichtbundel die ideaal is voor haarlicht of invullicht. Deze Snoot past op de Cyberflash en Cyberlite serie...

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Excella Snoot voor DF en DL DG030

Met de Excella Snoot creëert u een softe lichtbundel die ideaal is voor haarlicht of invullicht. Deze Snoot past op de Digitflash en Digitlite serie...

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Excella Snoot voor SF en SL SM030

Met de Excella Snoot creëert u een softe lichtbundel die ideaal is voor haarlicht of invullicht. Deze Snoot past op de Smartflash en Smartlite serie...

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Excella Standaard Kleine Reflector EF C010

Deze reflector wordt standaard meegeleverd met de flitsers uit de Casa en Ample series...

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Falcon Eyes Achtergrond Reflector FEA-BRT

Deze ovaalvormige Falcon Eyes Achtergrond Reflector is geschikt voor alle Falcon Eyes studioflitsers met Falcon Eyes bajonetaansluiting. De reflector levert een ideale lichtstroom voor de achtergrond,..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Falcon Eyes Conische Snoot FEA-CS

Deze Falcon Eyes Conische Snoot is vaak één van de eerst aangekochte accessoires voor alle soorten fotografie. De snoot concentreert het licht tot een redelijk softe lichtbundel, ideaal voor haar- of ..

€ 32,95 Excl. BTW: € 27,23

Falcon Eyes Conische Snoot Large DPSA-CST

Deze zware en degelijke Falcon Eyes Conische Snoot heeft een opening van acht centimeter en wordt geleverd met vier kleurenfilters (namelijk rood, geel, blauw en groen) en twee honingraten. De Conisch..

€ 43,95 Excl. BTW: € 36,32

Falcon Eyes Conische Snoot SSA-CS voor SS Serie

Deze Falcon Eyes Conische Snoot is geschikt voor alle SS serie flitsers en wordt geleverd met grid/honingraat. De snoot wordt vaak ingezet voor bijvoorbeeld haarlicht bij portretfotografie, of als ach..

€ 18,95 Excl. BTW: € 15,66

Falcon Eyes Diffuusbol FEA-DB300 ? 30 cm

De Spherical Bol, ook wel bekend als diffuusbol, van Falcon Eyes zorgt ervoor dat het harde licht van de flits gebroken wordt en mooi zacht wordt weergegeven. Dankzij de ronde vorm van de bol en de do..

€ 44,95 Excl. BTW: € 37,15

Falcon Eyes Diffuusbol FEA-DB400 ? 40 cm

De Spherical Bol, ook wel bekend als diffuusbol, van Falcon Eyes zorgt ervoor dat het harde licht van de flits gebroken wordt en mooi zacht wordt weergegeven. Dankzij de ronde vorm van de bol en de do..

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Falcon Eyes Honingraat + 4 Kleurenfilters SSA-HC voor SS Serie

Met behulp van deze Falcon Eyes Honingraat kunt u het licht van uw flitser uit de SS serie bundelen, tot een lichthoek van ongeveer 40 graden. De honingraat is bijvoorbeeld te gebruiken voor achtergro..

€ 26,95 Excl. BTW: € 22,27

Falcon Eyes Honingraat CHC-2010-3H voor standaard reflector

Deze Falcon Eyes Honingraat past op de standaard reflector met een diameter van 20 cm welke op alle Falcon Eyes studioflitsers met Falcon Eyes bajonetaansluiting gemonteerd kan worden. (zie: "Optionel..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Falcon Eyes Kleppenset SSA-BD voor SS Serie

De Falcon Eyes Kleppenset met vier beweegbare kleppen is een handig hulpmiddel om leuke effecten met licht te bereiken. De kleppenset is met vier stelschroeven te monteren op iedere flitser uit de S..

€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01

Falcon Eyes Kleppenset, Honingraat en Filters SFA-BHC

Deze Falcon Eyes Kleppenset met vier beweegbare kleppen is een handig hulpmiddel om leuke effecten met licht te bereiken. Bij de set worden vier kleurenfilters geleverd (rood, geel, blauw, transparant..

€ 33,95 Excl. BTW: € 28,06

Falcon Eyes Kleurenfilters SSA-CF voor SS Serie

Deze set bestaat uit vier kleurenfilters (blauw, geel, rood en groen) die passen op de SS flitsers van Falcon Eyes. De filters zijn op de flitser te bevestigen met behulp van schroefdraad...

€ 12,95 Excl. BTW: € 10,70

Falcon Eyes Optical Snoot FEA-OST-2

De Falcon Eyes Optische Snoot FEA-OST-2, ook wel bekend als projectie spot, functioneert als een projector. De snoot biedt diverse mogelijkheden om op uw achtergrond extra effecten te creëren. De snoo..

€ 249,00 Excl. BTW: € 205,79

Falcon Eyes Standaard Reflector 20 cm

Deze Falcon Eyes Reflector is geschikt voor alle Falcon Eyes studioflitsers met Falcon Eyes bajonetaansluiting. De reflector is ook te gebruiken in combinatie met een paraplu, dankzij een uitsparing a..

€ 18,95 Excl. BTW: € 15,66