Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Printer Accessoires

Weergegeven:
Sorteren op:

DNP Metalen Papierlade voor 15x20 Prints voor DS-RX1 en DS620 Printer

Deze metalen papierlade van DNP is speciaal ontworpen voor de DS-RX1(HS) en DS620 printers. Het robuuste bakje vangt de afdrukken netjes op. De twee metalen onderdelen kunnen in op twee manieren in el..

€ 46,00 Excl. BTW: € 38,02

DNP Metalen Papierlade voor DS620 en DS820 Printer

Deze metalen papierlade van DNP is speciaal ontworpen voor de DS620 en DS820 printers. Het robuuste bakje vangt de afdrukken netjes op. Geschikt voor het opvangen van alle formaten papier, tot maximaa..

€ 53,95 Excl. BTW: € 44,59

DNP Party Print

DNP's Party Print biedt bruiloft en eventfotografen een nieuwe vorm van party snapshots. Met alleen een computer, een DNP printer en het Party Print-systeem op locatie geïnstalleerd, plus een gratis m..

€ 425,00 Excl. BTW: € 351,24

DNP Wireless Print Server WPS Pro

De WPS (Wireless Print Server) Pro van DNP is een draadloze oplossing, waarmee u een hotspot kunt creëren om foto’s af te drukken. Het gebruik van een losse router of computer is dus niet meer nodig. ..

€ 285,00 Excl. BTW: € 235,54

Event Print - BOX met Router en Dongle Key

Het Event Print systeem van Pixel Tech is een veelzijdige afdruk-oplossing voor op locatie. Bezoekers van een evenement, bruiloft of uitgaansgelegenheid kunnen de gratis Event Print app downloaden op ..

€ 399,00 Excl. BTW: € 329,75

Event Print - Update-Abonnement Verlenging 1 Jaar

Dit product geeft recht op één jaar lang updates voor het programma Event Print op één computer. Het betreft hier een verlengingscode, welke enkel als opvolging van een volledige licentie gebruikt kan..

€ 159,00 Excl. BTW: € 131,41