Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Strobist sets

Weergegeven:
Sorteren op:

Falcon Eyes Speedlite Camera Flitser Strobist Set ESA-K3

Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor uw camera flitser? Deze kit heeft drie verschillende accessoires, met elk hun eigen effect. In deze set zitten een honingraat, dubbelzijdige reflector en ee..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Falcon Eyes Universele Speedlite Camera Flitser Strobist Set SGA-K9

De Falcon Eyes Universele Camera Flitser Strobist Set SGA-K9 zit boordevol accessoires om te experimenteren met licht. U plaatst de accessoires op de flitser met de meegeleverde universele adapter. De..

€ 109,00 Excl. BTW: € 90,08

Linkstar Speedlite Camera Flitser Strobist Set SLK-8

Universele strobist set boordevol accessoires om te experimenteren met licht. U plaatst de accessoires op de flitser met de meegeleverde universele adapter. Deze set kan gebruikt worden met iedere cam..

€ 105,00 Excl. BTW: € 86,78

Linkstar Strobist Set met Paraplu UK-84T

Met de Linkstar Strobist Set met Paraplu UK-84T kunt u uw cameraflitser gebruiken in een studio voor bijvoorbeeld portretfotografie, of voor het fotograferen van kleine objecten. Ook is de set zeer ge..

€ 64,95 Excl. BTW: € 53,68