Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Tafelstatieven

De Falcon Eyes Tafelstatief Metaal TT-215 is een zeer compact, lichtgewicht en zeer stabiel tafelstatief...
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Een eenvoudig tafelstatief met flexibele poten en universeel balhoofd. Dankzij het balhoofd klemsysteem snel te corrigeren...
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
De GP-03ST van Gizomos is een flexibel statief voor uw DSLR-camera. De drie rubberen poten zijn eenvoudig in elke positie te buigen en bieden een betrouwbare, robuuste basis voor uw camera. In tegenstelling tot andere flexibele statieven op de markt zijn de poten van de GP-03ST extra flexibel en let..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Een tafelstatief is onmisbaar voor elke fotograaf en past in elke foto- en videotas. Ze zijn ideaal voor gebruik van een zelfontspanner of om uw camera op een vast punt neer te zetten. Het Konus tafelstatief is universeel inzetbaar dankzij de drie universele poten met antislip voetjes. Daarnaast is ..
€ 31,94
Excl. BTW:€ 26,40
De Matin SA10 set bestaat uit een robuust MS220 statief, een selfie-stick, de BS1 Bluetooth afstandsbediening en een losse CR3 smartphone adapter. Dit maakt de SA10 geschikt voor (DSLR) camera's, camcorders en smartphones. Dankzij de maximale breedte van 9 cm zijn vrijwel alle smartphones geschikt v..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Het Matin Tafelstatief met Panoramakop MP-302 is een compact, stevig en licht tafelstatief en kan in hoogte versteld worden tot maximaal 24,5 cm. Het tafelstatief is voorzien van een panoramakop, waarop u een camera of een kleine spotting scope kunt monteren. Deze panoramakop kan vrij bewegen. Meege..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 22,27
De Sevenoak SK-T1 is een compact en lichtgewicht tafelstatief, ideaal voor het maken van foto’s met een smartphone, spiegelreflex- of action camera. Het statief wordt geleverd inclusief een compact balhoofd en verlengstang.  Toepassing Sevenoak Tafelstatief SK-T1 De poten kunnen op twee..
€ 54,95
Excl. BTW:€ 45,41
Het Triggertrap Mini Tafelstatief is hét statief dat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een handig compact statief voor op tafel. Met een minimale hoogte van 7,3 cm en een maximale hoogte van 20 cm kunt u het statief op veel verschillende manieren gebruiken. Door de 1/4 male schroefdra..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
1 - 8 van 8 (1 pagina's)