Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Smartphone Accessoires

Weergegeven:
Sorteren op:

Boya Smartphone Adapter BY-CIP voor iOS en Android

Met de BY-CIP smartphone adapter van Boya kunt u een breed scala aan Boya microfoons gebruiken als accessoire voor uw smartphone. Zowel voor een iPhone (iOS) als Android device (3.5mm aansluiting) zor..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Byomic Universele Smartphone Adapter

De Byomic Universele Smartphone Adapter is een speciale digiscoping accessoire voor uw smartphone. Met deze accessoire kunt u met uw smartphone beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair v..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Kowa iPhone Adapter TSN-IP5

Deze Kowa TSN-IP5 iPhone-adapter voor de iPhone 5 is een speciale digiscoping accessoire. Met deze accessoire kunt u met de iPhone 5 beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van een spot..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

Kowa iPhone Adapter TSN-IP6

Deze Kowa TSN-IP6 iPhone-adapter voor de iPhone 6 is een speciale digiscoping accessoire. Met deze accessoire kunt u met de iPhone 6 beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van een spot..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

Kowa iPhone Adapter TSN-IP7

Deze Kowa TSN-IP7 iPhone-adapter is geschikt voor de iPhone 7&8 en is een speciale digiscoping accessoire. Met deze accessoire kunt u met de iPhone 7 en iPhone 8 beelden opslaan, die verkregen worden ..

€ 69,00 Excl. BTW: € 57,02

Kowa Samsung Galaxy Adapter TSN-GA4s

De Kowa TSN-GA4S adapter voor de Samsung Galaxy S4 is een speciale digiscoping accessoire. Met deze accessoire kunt u met de Samung Galaxy S4 beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

Kowa Samsung Galaxy Adapter TSN-GA5s

De Kowa TSN-GA5S adapter voor de Samsung Galaxy S5 is een speciale digiscoping accessoire. Met deze accessoire kunt u met de Samung Galaxy S5 beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van..

€ 59,99 Excl. BTW: € 49,58

Luxi For All Lichtmeter Universeel

De Luxi For All Lichtmeter Universeel is in combinatie met de downloadbare App een belichtingsmeter. Deze lichtmeter is geschikt voor iedere iOS of Android smartphone. De Luxi diffuus dome wordt over ..

€ 34,95 Excl. BTW: € 28,88

Matin Smartphone Adapter CR3 M-7121

De Matin Smartphone Adapter CR3 M-7121 is de ideale klem wanneer u uw telefoon op een statief of aan een buis wilt bevestigen. Dankzij de maximale breedte van 9 cm (minimaal 5,5 cm) zijn vrijwel alle ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Micnova Smartphone Houder X-Holder

Micnova Smartphone Houder X-holder is een universele smartphone houder waarmee uw smartphone of andere artikelen aan een ronde buis kunt bevestigen. Zo kunt u uw smartphone makkelijk op uw fiets mont..

€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01

StudioKing Smartphone Houder CLP02 met Flexibele Stang

De CLP02 van StudioKing is een smartphone houder met flexibele stang. U bevestigt de klem op de rand van een tafel, buis of ander smal object. Vervolgens buigt u de stang in elke denkbare richting en ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22