Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Richtkijker Accessoires

Met de Konus Montage set 25-30mm Dual-T monteert u uw richtkijker op uw geweer. De montage ringen zijn geschikt voor richtkijkers met een objectief diameter tot 52 mm. Door een uitneembare binnenring is deze set geschikt voor een buisdikte van zowel 25,4 mm als 30 mm. Tevens is de Dual-T serie gesch..
€ 23,95
Excl. BTW:€ 19,79
Met de Konus Richtkijker Snelmontage Set Laag monteert u eenvoudig en snel uw richtkijker op uw geweer. Door een uitneembare binnenring is deze set geschikt voor een buisdikte van zowel 25,4 mm als 30 mm. De montage ringen zijn geschikt voor Weaver en Picatinny rail en hebben een quick re..
€ 41,95
Excl. BTW:€ 34,67
De Tactische Laser Dot RC4 is een speciaal ontwikkelde laser dot. Deze dot maakt het op een eenvoudige manier mogelijk om in de meeste duistere omstandigheden te kunnen richten op uw doelwit.De combinatie van een krachtige laser en een zeer precieze dot stelt u in staat om een extreem heldere, groen..
€ 42,95
Excl. BTW:€ 35,50
De Vortex Batterij Houder CR2032 is voorzien van een Picatinny montage en kan worden gebruikt om een back-up batterij te bewaren. Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde..
€ 17,90
Excl. BTW:€ 14,79
De Vortex Bubble Level voor 25,4 mm Richtkijkers is een waterpas die geschikt is voor richtkijkers met een buisdikte van 25,4 mm. Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
De Vortex Bubble Level voor 30 mm Richtkijkers is een waterpas die geschikt is voor richtkijkers met een buisdikte van 30mm. Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwe..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
De Vortex Cantilever 30 mm Montage Ring (37 mm) is een stevige montage ring voor (red dot) richtkijkers met een buisdiameter van 30 mm. Door de unieke vormgeving van de cantilever mount, kan een richtkijker ook op een kortere montagerail gemonteerd worden. Tevens maakt deze montage ring het mogelijk..
€ 59,95
Excl. BTW:€ 49,55
De Vortex Cantilever Montage 25,4 mm (2-Inch Offset) is een stevige montage ring voor richtkijkers met een buisdiameter van 25,4 mm. Door de unieke vormgeving van de cantilever mount, kan een richtkijker ook op een kortere montagerail gemonteerd worden. De ring is geschikt voor een weaver/picatinny ..
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
De Vortex Cantilever Montage 30 mm (2-Inch Offset) is een stevige montage ring voor (red dot) richtkijkers met een buisdiameter van 30 mm. Door de unieke vormgeving van de cantilever mount, kan een richtkijker ook op een kortere montagerail gemonteerd worden. De ring is geschikt voor een weaver/pica..
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
De Vortex Cantilever Montage 30 mm (3-Inch Offset) is een stevige montage ring voor (red dot) richtkijkers met een buisdiameter van 30 mm. Door de unieke vormgeving van de cantilever mount, kan een richtkijker ook op een kortere montagerail gemonteerd worden. De ring is geschikt voor een weaver/pica..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
De Vortex Defender Flip Cap Eyepiece is vrijwel onverwoestbaar en past op nagenoeg alle richtkijkers van Vortex. De Flip Cap heeft een platte veer; u behoudt volledig vrij zicht. De E-10 cap heeft 3 stoppositties. De eerste verticale, direct recht zicht. De tweede op 45 graden en de derde op 90 grad..
€ 24,90
Excl. BTW:€ 20,58
De Vortex Defender Flip Cap Eyepiece is vrijwel onverwoestbaar en past op nagenoeg alle Vortex Optics producten. De Flip Cap heeft een platte veer; u behoudt volledig vrij zicht. Diameter buitenkant: 0-50 | 55-59 mm | 2.16 - 2.32 inches Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een ..
€ 24,90
Excl. BTW:€ 20,58
De Vortex Defender Flip Cap Eyepiece is vrijwel onverwoestbaar en past op nagenoeg alle Vortex Optics producten. De Flip Cap heeft een platte veer; u behoudt volledig vrij zicht. Diameter buitenkant: 0-56 | 62-66 mm | 2.44 - 2.59 inches Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een ..
€ 24,90
Excl. BTW:€ 20,58
De Vortex Defender Flip Cap O-24 is de laatste Flip Cap die je ooit nodig zult hebben! Deze cap is vrijwel onverwoestbaar en past op bijna alle Vortex Optics® richtkijkers met een lensdiameter van 24 mm. Deze Defender Flip Cap is gemaakt van flexibel polymeer waardoor hij vrijwel onverwoestbaar..
€ 24,90
Excl. BTW:€ 20,58
De Vortex Defender Flip Cap Eyepiece is vrijwel onverwoestbaar en past op nagenoeg alle Vortex Optics productenmet een lensdiameter van 32mm. De Flip Cap heeft een platte veer; u behoudt volledig vrij zicht. Diameter buitenkant: 0-32 | 38-41 mm | 1.5-1.6 inches Levenslange garantie Vortex garande..
€ 24,90
Excl. BTW:€ 20,58
Deze Vortex Flip Cap cover is geschikt voor de Vortex Sparc II richtkijker. Toepassing Vortex Flip Cap cover voor Sparc II De flip cap is eenvoudig over het uiteinde van het oculair of objectief van uw richtkijker te schuiven en beschermt uw richtkijker tijdens transport of opslag tegen stof, vuil..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Deze Vortex Flip Cap Optic cover is geschikt voor de Vortex Strikefire richtkijkers. Toepassing Vortex Flip Cap Optic cover Strikefire De flip cap is eenvoudig over het uiteinde van het objectief van uw richtkijker te schuiven en beschermt uw richtkijker tijdens transport of opslag tegen stof, vui..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Deze Vortex Flip Cap Oculair cover is geschikt voor de Vortex Strikefire richtkijkers. Toepassing Vortex Flip Cap Oculair cover Strikefire De flip cap is eenvoudig over het uiteinde van het oculair van uw richtkijker te schuiven en beschermt uw richtkijker tijdens transport of opslag tegen stof, v..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Vortex Hunter Montageringen 25,4 mm Hoog. Geschikt voor weaver/picatinny rail. Deze montageringen positioneren het midden van de richtkijker op 31 mm boven de rail. Worden verkocht per paar. Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekene..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Vortex Hunter Montageringen 25,4 mm Laag. Geschikt voor weaver/picatinny rail. Deze montageringen positioneren het midden van de richtkijker op 16 mm boven de rail. Worden verkocht per paar. Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekene..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Vortex Hunter Montageringen 25,4 mm Medium. Geschikt voor weaver/picatinny rail. Deze montageringen positioneren het midden van de richtkijker op 22 mm boven de rail. Worden verkocht per paar. Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt reke..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Vortex Hunter Montageringen 30 mm Hoog. Geschikt voor weaver/picatinny rail. Deze montageringen positioneren het midden van de richtkijker op 31 mm boven de rail. Worden verkocht per paar. Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen ..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Vortex Hunter Montageringen 30 mm Laag. Geschikt voor weaver/picatinny rail. Deze montageringen positioneren het midden van de richtkijker op 19 mm boven de rail. Worden verkocht per paar. Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen ..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Vortex Hunter Montageringen 30 mm Medium. Geschikt voor weaver/picatinny rail. Deze montageringen positioneren het midden van de richtkijker op 24 mm boven de rail. Worden verkocht per paar. Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekene..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
1 - 24 van 67 (3 pagina's)