Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Red Dot Richtkijkers

De Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro Fission 2.0 is geschikt om te monteren op een Weaver/Picatinny rail, hij beschikt over een vaste montage aan de onderzijde van de red Dot.  De Red Dot is een super compact en  is daarom de ideale oplossing als u op zoek bent naar minimaal gewicht (sl..
€ 139,00
Excl. BTW:€ 114,88
De Konus Red Dot Richtkijker Sightpro-PTS2 is een tactische red dot kijker met 2 instelbare dots. De dot van de PTS2 is instelbaar in de kleuren rood en blauw. Per kleur is het mogelijk om de verlichting van de dot in 6 intensiteitsniveaus in te stellen. De twee turrets op de red dot kijker geven d..
€ 159,00
Excl. BTW:€ 131,40
De Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro TR is een red dot kijker met 4 instelbare dots, middels een knop aan de zijkant kun je makkelijk switchen tussen de verschillende dots. De verlichting van de dot is traploos instelbaar in de kleuren rood en groen, hij is in te stellen in vijf intensiteiten. De ..
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
De revolutionaire Konus Red Dot Sight-pro Atomic 2.0 richtkijker is de kleinste traditionele red dot richtkijker op de markt. Het extreem, robuuste uiterlijk is ontworpen om de meest krachtige vuurwapens te weerstaan. De Sightpro-Atomic 2.0 is zo licht en compact dat het kan worden gemonteerd op pis..
€ 109,00
Excl. BTW:€ 90,08
De revolutionaire Konus Red Dot Sightpro Atomic-QR richtkijker is een van de kleinste traditionele red dot richtkijkers op de markt. Het extreem robuuste uiterlijk is ontworpen om de meest krachtige vuurwapens te weerstaan en is toch zeer licht in zijn gewicht.  De Sightpro Atomic-QR is voorzie..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
De Konus Red Dot Richtkijker Sightpro-PTS1 is een tactische red dot kijker met vier instelbare dots. De dot van de PTS1 is instelbaar in de kleuren groen, rood, blauw en zwart. Per kleur is het mogelijk om de verlichting van de dot in drie intensiteitsniveaus in te stellen. De twee turrets op de re..
€ 139,00
Excl. BTW:€ 114,88
De Vortex Red Dot Richtkijker Razor is een vizier dat gebouwd is voor extreem hoge prestaties en ongelooflijke veelzijdigheid. De body is van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zwar..
€ 449,00
Excl. BTW:€ 371,07
De Vortex Red Dot Richtkijker Razor is een vizier dat gebouwd is voor extreem hoge prestaties en ongelooflijke veelzijdigheid. De body is van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zwar..
€ 439,00
Excl. BTW:€ 362,81
De Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR is een compacte en lichtgewichte red dot zit vol met mooie features en leent zich voor vele wapens zoals automatische geweren, pistolen en geweren. De modulaire Spacer Shim bied twee verschillende montagehoogtes: lagere 03/01 co-witness (40 mm) en absolute co- ..
€ 239,00
Excl. BTW:€ 197,52
De Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 1x-AR is een lichtgewicht en sterke red dot richtkijker van Vortex. Deze scope is uitgerust met geadvanceerde functies, terwijl zijn prisma ontwerp ervoor zorgt dat de optische kwaliteit ondanks zijn compacte formaat zeer hoog is. Hij is gemaakt van aluminium d..
€ 299,00
Excl. BTW:€ 247,11
De Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 3x EBR-556B is een lichtgewicht en sterke red dot richtkijker van Vortex. Deze scope is uitgerust met geavanceerde functies, terwijl zijn prisma ontwerp ervoor zorgt dat de optische kwaliteit ondanks zijn compacte formaat zeer hoog is. Hij is gemaakt van alumin..
€ 399,00
Excl. BTW:€ 329,75
De Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire Red/green Cantilever Mount is een lichtgewicht en sterke red dot richtkijker van Vortex. Deze scope met 1x vergroting heeft een hoge optische kwaliteit. Vanwege zijn onbeperkte oogafstand (eye relief) en gezichtsveld (field of view), is het mogelijk om te sch..
€ 239,00
Excl. BTW:€ 197,52
De Vortex Red Dot Richtkijker Venom is een vizier dat gebouwd is voor extreem hoge prestaties en ongelooflijke veelzijdigheid. De body is van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zwar..
€ 279,00
Excl. BTW:€ 230,58
De Vortex Red Dot Richtkijker Viper 6 MOA combineert snelheid met simpelheid, zijn lage montagehoogte maakt het de perfecte oplossing voor het monteren op pistolen met cutout slides. De Viper Red Dot is een vizier, gebouwd voor hoge prestaties en veelzijdigheid. De heldere daglicht Red Dot is instel..
€ 299,00
Excl. BTW:€ 247,11
De VMX-3T Magnifier is een vergrotings scope voor de red dot richtkijkers van Vortex. De VMX-3T is voorzien van een speciaal drukknop mechanisme om de scope eenvoudig voor uw red dot kijker kunt flippen. Hierdoor kunt u uw vergroting dus in zeer korte tijd verdrievoudigen. De scope is voorzien van f..
€ 239,00
Excl. BTW:€ 197,52
1 - 15 van 15 (1 pagina's)