Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Kompassen

Weergegeven:
Sorteren op:

Konus Kompas Konuspoint-6

De Konuspoint-6 is een oliegevuld Kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. De Konuspoint is van plastic en zeer compact. Dit maakt het kompas zeer licht en eenvoudig mee te nemen. Er word..

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Konus Kompas Konustar-11

De Konustrek-11 is een oliegevuld kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het kompas is gemaakt van metaal, waardoor het tegen een stootje kan. Daarnaast is het kompas ook uitgerust met e..

€ 28,95 Excl. BTW: € 23,93

Konus Kompas Scompass

Het Scompas is plastic Kompas waarmee eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het kompas is van plastic en zeer compact. Hierdoor is het kompas zeer licht en eenvoudig mee te nemen. Er wordt een handleid..

€ 2,49 Excl. BTW: € 2,06

Konus Metalen Kompas Konustrek-1

De Konustrek-1 is een oliegevuld kompas van Konus waarmee u de juiste richting kunt bepalen waarnaartoe u zich wilt verplaatsen omdat deze altijd naar het noorden wijst. Het kompas is van metaal, waar..

€ 13,95 Excl. BTW: € 11,53