Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Outdoor en Survival

Weergegeven:
Sorteren op:

Braun Afstandsbediening voor Wildcamera Black300

Afstandsbediening voor de Braun Wildcamera Black300. De afstandsbediening werkt met infrarood en wordt vooral gebruikt om de camerainstellingen aan te passen en het wachtwoord in te voeren. De maximal..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Braun Wildcamera Black300

De Braun Black300 is een 12 megapixel wildcamera die kan worden gebruikt voor het maken van foto's en video opnames. Door zijn ingebouwde LED IR sensor kan deze camera zowel overdag als 's nachts gebr..

€ 129,00 Excl. BTW: € 106,61

Braun Wildcamera Black300phone

De Braun Black300phone is de ideale oplossing om zowel overdag als 's nachts heldere opnames te maken in hoge kwaliteit. Het bijzondere aan deze camera is dat er automatisch per email of MMS foto's wo..

€ 229,00 Excl. BTW: € 189,26

Konus Hoofdzaklamp Konusflash-3

De Konusflash-3 is een zaklamp van Konus geschikt is voor het dragen op uw hoofd, zodat u altijd uw handen vrij heeft. Verder is de zaklamp uitgerust met 1W power LED’s. Door de 1W power LED’s (maxim..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

Konus Hoofdzaklamp Konusflash-4

De Konusflash-4 is een zaklamp van Konus geschikt is voor het dragen op uw hoofd, zodat u altijd uw handen vrij heeft. Verder is de zaklamp uitgerust met 3W power LED’s. Door de 3W power LED’s (maxim..

€ 24,95 Excl. BTW: € 20,62

Konus Kompas Konuspoint-6

De Konuspoint-6 is een oliegevuld Kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. De Konuspoint is van plastic en zeer compact. Dit maakt het kompas zeer licht en eenvoudig mee te nemen. Er word..

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Konus Kompas Konustar-11

De Konustrek-11 is een oliegevuld kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het kompas is gemaakt van metaal, waardoor het tegen een stootje kan. Daarnaast is het kompas ook uitgerust met e..

€ 28,95 Excl. BTW: € 23,93

Konus Kompas Scompass

Het Scompas is plastic Kompas waarmee eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het kompas is van plastic en zeer compact. Hierdoor is het kompas zeer licht en eenvoudig mee te nemen. Er wordt een handleid..

€ 2,49 Excl. BTW: € 2,06

Konus Metalen Kompas Konustrek-1

De Konustrek-1 is een oliegevuld kompas van Konus waarmee u de juiste richting kunt bepalen waarnaartoe u zich wilt verplaatsen omdat deze altijd naar het noorden wijst. Het kompas is van metaal, waar..

€ 13,95 Excl. BTW: € 11,53

Konus Zaklamp Anti-Mug Mosquito-K

De Mosquito-K is een zaklamp van Konus die tevens beschikt over een anti-muggen functie. De intensiteit van de lichtbundel kan worden ingesteld op hoge en lage intensiteit. Verder zendt de anti-muggen..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Konus Zaklamp Konuscap

De Konuscap is een zaklamp die u om de klep van uw pet kunt klemmen. Hierdoor heeft u altijd uw handen vrij. Verder is de zaklamp uitgerust met drie power LED’s. Door de drie power LED’s (maximale out..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Konus Zaklamp Konuslight-9

De Konuslight-9 is een krachtige LED zaklamp van Konus die is uitgerust met een 1W power LED en een aanpasbare lichtstraal. Met de 1W Power LED wordt een helderheid van 250 lumen bereikt. Dat biedt u ..

€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01

Konus Zaklamp Oplaadbaar Konuslight-RC2

De Konuslight-RC2 is een oplaadbare zaklamp van Konus en is uit gerust met 3W power LED en heeft tevens een extra ultra violet licht functie. Door de 3W power LED ontstaat een betrouwbare en constan..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Outdoor Club Wildcamera Night vision

Met de Outdoor Club 12MP Wildcamera  Night Vision filmt en maakt u foto's zowel overdag als 's nachts. Naast gebruik als wildcamera of jachtcamera is deze outdoor camera ook heel goed te gebruiken als..

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46