Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Opnametafels en Tenten

Deze set achtergronden kunt u gebruiken met een opnametafel of lichttent. Met het kleurverloop kunt u een product extra accentueren. De meegeleverde kleuren zijn: zwart, grijs, roze, blauw, oranje, groen en bruin. De kleuren lopen geleidelijk af naar wit. Let op: de voorheen inbegrepen kleur geel i..
€ 59,96
Excl. BTW:€ 49,55
Dit blad is geschikt voor de professionele opnametafel van Falcon Eyes ST-0611CT, een hulpmiddel voor het maken van schaduwloze productfoto's, zonder dat u last heeft van een overgang in de achtergrond. Het blad is op de tafel te bevestigen door bijvoorbeeld gebruik te maken van buisklemmen. Het bla..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Dit Falcon Eyes Blad PP-0613 is geschikt voor de professionele opnametafel van Falcon Eyes ST-0613T, een hulpmiddel voor het maken van schaduwloze productfoto's, zonder dat u last heeft van een overgang in de achtergrond. Het blad is op de tafel te bevestigen door bijvoorbeeld gebruik te maken van b..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Dit Falcon Eyes Blad PP-1020A is geschikt voor de professionele opnametafel van Falcon Eyes ST-1020A, een hulpmiddel voor het maken van schaduwloze productfoto's, zonder dat u last heeft van een overgang in de achtergrond. Het blad is op de tafel te bevestigen door bijvoorbeeld gebruik te maken van ..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
De Falcon Eyes reprotafel CS730 is voorzien van twee lamphouders die flexibel rond de tafel kunnen worden opgesteld voor optimale belichting. Uw camera (maximaal 2,5 kg) kunt u aan de reprotafel bevestigen, zodat u recht boven het object zit om correcte reproducties of productfoto's te maken. De cam..
€ 158,99
Excl. BTW:€ 131,40
Deze 50W lamp is een reservelamp voor de Opvouwbare opnamebox PBK-40 van Falcon Eyes...
€ 3,95
Excl. BTW:€ 3,26
Falcon Eyes Lamphouder met 4W LED Lamp en Statief Falcon Eyes Lamphouder met 4W LED Lamp en Statief
Hardloper
Deze universele Falcon Eyes lamphouder met een daglicht LED lamp van en uitklapbaar statief is geschikt voor vrijwel elke opnametent of box. Door het compacte formaat is de lamp eenvoudig mee te nemen en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Staand is de lamphouder 27 cm hoog...
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Deze 4W LED lamp is een reservelamp voor de opvouwbare opnamebox PBK-40 en PBK-50 van Falcon Eyes. De kleurtemperatuur van deze lamp is 6000K  ..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
De Falcon Eyes LED Opnamebox LPB-70 40W 70x70x70 cm is geschikt om snel productfoto's te maken van kleine objecten zoals sieraden, brillen, munten of andere kleine voorwerpen tot ongeveer 40 cm. Deze 'Portable Photobox' is een complete ministudio, die gemakkelijk op te zetten is. Deze ministudio wo..
€ 149,00
Excl. BTW:€ 123,14
De DVK-380SL van Falcon Eyes is een opnametafel met LED verlichting, welke geschikt is voor het fotograferen van diverse producten. Een object tot ongeveer 20x20x20cm kan met een witte achtergrond worden vastgelegd. De drie LED lampen kunt u van alle zijden op het product laten schijnen, om schaduwe..
€ 199,00
Excl. BTW:€ 164,46
Deze Falcon Eyes Opnamebox is geschikt om snel productfoto's te maken van kleine objecten zoals sieraden, brillen, munten of andere kleine voorwerpen tot ongeveer 30 cm. Deze 'Portable Photobox' is een complete ministudio, die gemakkelijk op te zetten is. Deze ministudio wordt geleverd inclusief lam..
€ 209,00
Excl. BTW:€ 172,73
Deze professionele opnametafel van Falcon Eyes is een hulpmiddel voor het maken van schaduwloze productfoto's, zonder dat u last heeft van een overgang. Op deze manier kunt u vrijstaande foto's maken voor bijvoorbeeld reclamedoeleinden of webshops. Het achterpaneel van deze tafel is verstelbaar. De ..
€ 79,94
Excl. BTW:€ 66,07
Deze professionele opnametafel van Falcon Eyes is een hulpmiddel voor het maken van schaduwloze productfoto's, zonder dat u last heeft van een overgang. Op deze manier kunt u vrijstaande foto's maken voor bijvoorbeeld reclamedoeleinden of webshops. Het achterpaneel van deze tafel is verstelbaar. Op..
€ 99,95
Excl. BTW:€ 82,60
Deze professionele opnametafel van Falcon Eyes is een hulpmiddel voor het maken van schaduwloze productfoto's, zonder dat u last heeft van een overgang in de achtergrond. De tafel is verstelbaar in hoogte, van 63 tot 100 cm. Op deze manier kunt u vrijstaande foto's maken voor bijvoorbeeld reclamedoe..
€ 275,00
Excl. BTW:€ 227,27
Deze professionele opnametafel van Falcon Eyes is de grootste uit de serie opnametafels. Een opnametafel is een hulpmiddel voor het maken van schaduwloze productfoto's, zonder dat u last heeft van een overgang. Op deze manier kunt u vrijstaande foto's maken voor bijvoorbeeld reclamedoeleinden of web..
€ 429,01
Excl. BTW:€ 354,55
De Falcon Eyes CPS-170 is een eenvoudig op te bouwen opnametent in conische vorm. De tent is opvouwbaar en dankzij de meegeleverde etui gemakkelijk mee te nemen op locatie. Dankzij de ronde vorm van de opnametent kunt u producten optimaal rondom belichten. Door de transparante tent van buitenaf te b..
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
De Falcon Eyes PS-170 is een eenvoudig op te bouwen opnametent in cylindrische vorm. De tent is opvouwbaar en dankzij de meegeleverde etui gemakkelijk mee te nemen op locatie. Dankzij de cylindervorm van de opnametent kunt u producten optimaal rondom belichten. Door de transparante tent van buitenaf..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
De opnametenten van Falcon Eyes zijn speciaal ontworpen voor productfotografie, bijvoorbeeld voor glas, kuststof, sieraden, horloges, keramiek en electronica. De LFPB-1 opnametent wordt geleverd met vier verschillende achtergronden, is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen op locatie, met behu..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
De opnametenten van Falcon Eyes zijn speciaal ontworpen voor productfotografie, bijvoorbeeld voor glas, kuststof, sieraden, horloges, keramiek en electronica. De opnametent wordt geleverd met vier verschillende achtergronden, is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen op locatie, met behulp van ..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
De opnametenten van Falcon Eyes zijn speciaal ontworpen voor productfotografie, bijvoorbeeld voor glas, kuststof, sieraden, horloges, keramiek en electronica. De opnametent wordt geleverd met vier verschillende achtergronden, is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen op locatie, met behulp van de bi..
€ 59,96
Excl. BTW:€ 49,55
De opnametenten van Falcon Eyes zijn speciaal ontworpen voor productfotografie, bijvoorbeeld voor glas, kunststof, sieraden, horloges, keramiek en electronica. De opnametent wordt geleverd met een witte achtergrond, is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen op locatie, met behulp van de bijgele..
€ 79,94
Excl. BTW:€ 66,07
De opnametenten van Falcon Eyes zijn speciaal ontworpen voor productfotografie, bijvoorbeeld voor glas, kunststof, sieraden, horloges, keramiek en electronica. De opnametent wordt geleverd met een witte achtergrond, is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen op locatie, met behulp van de bijgeleverde..
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
Deze Falcon Eyes opvouwbare opnamebox is ideaal voor het fotograferen van kleinere producten, bijvoorbeeld om foto's te plaatsen op uw website of advertenties op bijvoorbeeld Marktplaats. De opnamebox is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen op locatie. Het diffuus materiaal is uitstekend geschikt..
€ 42,96
Excl. BTW:€ 35,50
De Falcon Eyes Top Roof Diffuser kan schaduw van reflectie vanuit alle hoeken voorkomen. De diffuser weegt 0,5 kg, zorgt voor een gelijkmatige belichting en is onder andere geschikt voor de opnametafels ST0613 en ST0611. De diffuser heeft een afmeting van 40 x 100 cm...
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
1 - 24 van 56 (3 pagina's)