Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Protect Filters

Marumi Protect Filter Solid EXUS 58 mm Het Marumi Protect Filter Solid EXUS 58 mm is een filter van topkwaliteit. De EXUS Solid filters zijn de beste filters in hun soort doordat ze voorzien zijn van een vuil-, olie-, waterafstotende- en een antistatische coating. Daarnaast zijn de filters gemaakt ..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Marumi Protect Filter Solid EXUS 77 mm Het Marumi Protect Filter Solid EXUS 77 mm is een filter van topkwaliteit. De EXUS Solid filters zijn de beste filters in hun soort doordat ze voorzien zijn van een vuil-, olie-, waterafstotende- en een antistatische coating. Daarnaast zijn de filters gemaakt ..
€ 94,95
Excl. BTW:€ 78,47
Het Marumi Protect Filter DHG 37 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Het Marumi Protect Filter DHG 40 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 23,95
Excl. BTW:€ 19,79
Het Marumi Protect Filter DHG 40,5 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coat..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Het Marumi Protect Filter DHG 49 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Het Marumi Protect Filter DHG 52 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Het Marumi Protect Filter DHG 55 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Het Marumi Protect Filter DHG 62 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
Het Marumi Protect Filter DHG 67 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 41,95
Excl. BTW:€ 34,67
Het Marumi Protect Filter DHG 72 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 44,95
Excl. BTW:€ 37,15
Het Marumi Protect Filter DHG 77 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Het Marumi Protect Filter DHG 82 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 59,96
Excl. BTW:€ 49,55
Het Marumi Protect Filter DHG 43 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Het Marumi Protect Filter DHG 58 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Het Marumi Protect Filter DHG 86 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 84,95
Excl. BTW:€ 70,21
Het Marumi Protect Filter DHG 95 mm is een neutraal beschermfilter die het objectief beschermt zonder een eventueel ongewenst filter effect. Een normaal protect filter geeft veel reflectie en vervorming op de sensor van de digitale camera. Met dit DHG protect filter, voorzien van een speciale coatin..
€ 91,95
Excl. BTW:€ 75,99
Het Marumi Filter EXUS Protect 52 mm combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen rand en een zwart gekleurde zijkant van het optiek. De EXUS filters zijn de beste filters in hun soort ..
€ 43,95
Excl. BTW:€ 36,32
Het Marumi Filter EXUS Protect 58 mm combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen rand en een zwart gekleurde zijkant van het optiek. De EXUS filters zijn de beste filters in hun soort ..
€ 52,95
Excl. BTW:€ 43,76
Het Marumi Filter EXUS Protect 62 mm combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen rand en een zwart gekleurde zijkant van het optiek. De EXUS filters zijn de beste filters in hun soort ..
€ 62,95
Excl. BTW:€ 52,02
Het Marumi Filter EXUS Protect 67 mm combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen rand en een zwart gekleurde zijkant van het optiek. De EXUS filters zijn de beste filters in hun soort ..
€ 71,95
Excl. BTW:€ 59,46
Het Marumi Filter EXUS Protect 72 mm combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen rand en een zwart gekleurde zijkant van het optiek. De EXUS filters zijn de beste filters in hun soort ..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
Het Marumi Filter EXUS Protect 77 mm combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen rand en een zwart gekleurde zijkant van het optiek. De EXUS filters zijn de beste filters in hun soort ..
€ 84,95
Excl. BTW:€ 70,21
Het Marumi Protect Filter EXUS 82 mm combineert de bekende prijs/kwaliteit verhouding van Marumi met de professionele eigenschappen van een topfilter. De EXUS-lijn staat voor een matzwarte metalen rand en een zwart gekleurde zijkant van het optiek. De EXUS filters zijn de beste filters in hun soort ..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
1 - 24 van 38 (2 pagina's)