Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Harnassen, Straps en Grips

De Matin Fast Access Sling Strap M-7292 is ontworpen om snel gebruik te kunnen maken van de camera. Je bevestigt je camera eenvoudig aan de strap. Bij het diagonaal over het lichaam dragen van de strap, biedt het vrijheid aan beide handen. Het dempende neopreen wordt gebruikt om het c..
€ 41,95
Excl. BTW:€ 34,67
Vanaf nu geen stijve nek meer. Dit is een comfortabele oplossing om uw verrekijker uren met gemak mee te dragen. Deze verrekijker harnas spreidt het gewicht van uw verrekijker over uw schouders, dit zorgt voor een zeer ontspannende kijkervaring. Deze ingenieuze en stevige riem zorgt ervoor dat uw v..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
De Adria 06 Lederen Camera Grip van Matin is onmisbaar wanneer u veel met uw camera in de weer bent. De Adria 06 is handgemaakt van hoogwaardig Italiaans leer en Chamude (kunstleer), voelt hierdoor soepel aan en daarnaast is meteen een mooie verschijning. Meegeleverd is een dunne plaat voorzien van ..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
De Matin M-30001 is een handige draagriem voor uw camera. U bevestigt de M-30001 in enkele seconden aan uw systeemcamera, compactcamera of camcorder. Dankzij de speciale lus bent u er zeker van dat de M-3000X altijd op een veilige manier aan uw camera bevestigd blijft. Voor een comfortabel gebruik h..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
De Matin M-30003 is een handige draagriem voor uw camera. U bevestigt de M-30003 in enkele seconden aan uw systeemcamera, compactcamera of camcorder. Dankzij de speciale lus bent u er zeker van dat de M-3000X altijd op een veilige manier aan uw camera bevestigd blijft. Voor een comfortabel gebruik h..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
De Matin M-30004 is een handige draagriem voor uw camera. U bevestigt de M-30004 in enkele seconden aan uw systeemcamera, compactcamera of camcorder. Dankzij de speciale lus bent u er zeker van dat de M-30004 altijd op een veilige manier aan uw camera bevestigd blijft. Voor een comfortabel gebruik h..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Deze draagriem is gemaakt van zacht neoprene, hetzelfde materiaal dat je ook in bijvoorbeeld duikpakken vindt. Door het brede koord en de zachte voering is het prettig hem te dragen, ook bij zwaardere camera's en objectieven. De riem is in totaal 90 cm lang...
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Deze draagriem is gemaakt van zacht neoprene, hetzelfde materiaal dat je ook in bijvoorbeeld duikpakken vindt. Door het brede koord en de zachte voering is het prettig hem te dragen, ook bij zwaardere camera's en objectieven. Het nekkoord is licht gebogen voor optimaal draagcomfort. De riem is in to..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Met de Micnova Dual Heupriem MQ-WB02 hebt u uw camera(‘s) altijd binnen handbereik! De heupriem van Micnova is de ideale accessoire voor elke fotograaf die veel onderweg is. Met slechts 1 snelle beweging haalt u uw camera uit de houder om zo het perfecte plaatje te schieten. De riem heeft plek..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Het MQ-MSP07 camera harnas van Micnova is een handig hulpmiddel voor elke fotograaf. Dankzij het harnas is het eenvoudig om uw camera en accessoires de hele dag mee te dragen. De verstelbare banden zorgen voor een comfortabele bevestiging. Hierbij staat de veiligheid van uw camera en een hoog bedien..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
De MQ-NS5 van Micnova is een schouderstrap voor uw DSLR camera, welke het makkelijk maakt om uw camera de hele dag mee te dragen. Standaard wordt er met uw camera een band meegeleverd welke om uw nek geplaatst wordt. In de praktijk ervaren vele fotografen dat dit op termijn niet comfortabel werkt. D..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 28,88
De MQ-NS7 van Micnova is een comfortabele schouder strap met een extra brede, zachte foamband. Traditionele nekbanden, welke standaard bij een camera geleverd worden, zorgen op den duur voor irritatie. De MQ-NS7 voorkomt deze klachten. Ten eerste is de plaatsing anders: waar u normaal gesproken uw n..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
1 - 12 van 12 (1 pagina's)