Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Boeken

Weergegeven:
Sorteren op:

Boek Compleet Handboek Vogels Voeren

Welk voer voor welke vogels? - De verschillende voederplaatsen - Een vogelvriendelijke tuin inrichten. Vogels het hele jaar door waarnemen en op de juiste manier voeren. De meningen over dit onder..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Boek Digitaal Fotograferen Bij Weinig Licht

Digitale fotografie - weinig licht leert u om te gaan met camera´s, de fotografische uitrusting en de software die u nodig hebt om deze indrukwekkende beelden tot leven te brengen. Daarnaast leert u h..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Boek Digitale Fotografie de Spiegelreflexcamera

Leer de wereld van de digitale fotografie door en door kennen met behulp van dit gebruiksvriendelijke handboek, samengesteld door een ervaren beroepsfotograaf. Dit ultieme naslagwerk voor het digitale..

€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01

Boek Go Digital

Iedereen vindt digitale technologie geweldig. Maar hoe zit het met al die herinneringen die u in oude dozen op zolder hebt staan? Al die lp's, 8mm-films, zwart-witfoto’s en vergeelde documenten? GO D..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Boek Mode- en Reclamefotografie

Mode & reclame laat de mooiste foto´s van ´s werelds beste modefotografen zien. De creaties van bekenden namen uit de modewereld die op de korrel gezet zijn worden besproken. De interviews met de foto..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Vortex The Ultimate Optics Guide to Rifle Shooting

Dit boek moet u gelezen hebben wanneer u schiet met een Vortex richtkijker! Dit boek leert u stap voor stap hoe u uw richtkijker moet gebruiken om de maximale potentie uit uw richtkijker te halen. Di..

€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75