Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

nieuwsbrief

Foto De Bock Nieuwsbrief Nr. 39   
Juni 2018
View this email in your browser
Onderwerpen in deze nieuwsbrief
  • Prijswinnaar Pasfoto actie
  • Sony Alpha 7 camera's
  • Cashback Panasonic
  • Cashback Nikon
  • Workshop digitale fotografie
  • Nieuwsbrief abonnee
Winnaar Pasfoto Actie Mei
De winnaar van onze pasfoto actie van de maand mei is Francis van Dijk. Ook Francis was blij verrast dat zij ook eens een prijs wint. De Action 4K camera is voor jou, gefeliciteerd! Wij gaan graag op vakantie naar Italië daar zijn van die mooie watervallen en grotten met zo'n waterdichte camera kunnen we daar prima filmen. 
SONY ALPHA 7                   fullframe camera's 
De Sony Alpha 7 full-frame camera's onderscheiden zich door een  extreem hoge lichtgevoelige beeldsensor en  supersnel autofocus-systeem en een  uiterst compacte bouw.

Alpha 7
De Reeks begint bij de Alpa 7 met een Xmor Cmos 24 megapixel censor met een hoge lichtgevoeligheid en een extreem dynamisch bereik die onovertroffen is in detail en laag ruisniveau
de prijs met een 28-70 bedraagt 899,- euro 

De Alpha 7-II 
Is de opvolger van de Apha 7 maar beschikt over een 5 assige beeldstabilisator en een verbeterd autofocussysteem met fase detectie en contrast meting. Als de camera scherp insteld op het onderwerp blijft hij het volgen.Deze camera kost met 28-70 lens  1499,- Euro.

Alpha 7-III
Hier wordt de nieuwe Xmor R sensor in toegepast hierdoor is het mogelijk om in volle resolutie tot 10 beelden per sec. te werken deze censor heeft een twee maal zo hoge uitleessnelheid.Ook is deze camera een specialist in 4K filmen. De autofocus van de alpha7-III heeft een fasedetectie over 639 punten en contrast detectie met 425 punten. de Camera kost met de 28-70mm lens 2499,- Euro
Panasonic Cashback actie's
Bij aankoop van een Lumix G9ontvang je € 100 cashback, koop je er een extra Leica lens bij dan wordt de cashback  verdubbeld naar €200,-
Nu € 30,- cashback bij aankoop van een LUMIX TZ90. En maak tevens kans op een reis-cheque t.w.v.. € 2000.-
Cashback  Nikon
Profiteer nu van de Nikon Cashback die oploopt tot €200.-
De volgende camera's lopen mee in de actie : Nikon D500,Nikon D750,Nikon D7500,Nikon D7200,Nikon D5600,Nikon Coolpix W300,Nikon Coolpix A900 en de Nikon Coolpix B500. Daarnaast zijn er geselecteerde objectieven in de cashback actie.
 
workshop digitale fotografie
Als u graag alles over uw camera wilt leren kunt u een fotografie cursus bij Foto de Bock volgen. Voor beginners hebben wij de basisworkshop "Een goed begin...", en als u graag nog meer wilt leren is de vervolgworkshop "Van basis naar beter" zeer geschikt. Meer informatie over beide workshops is te vinden op onze website. 

Data van de beginworkshop:
Workshop 11: Op zaterdagochtend van 09:30 tot 12.00 uur
Deel 1 - zaterdagochtend 18 augustus
Deel 2 - zaterdagochtend 25 augustus
Deel 3 - zaterdagochtend 01 september

Workshop 12: Op zaterdagochtend van 09:30 tot 12.00 uur
Deel 1 - zaterdagochtend 08 sept
Deel 2 - zaterdagochtend 15 sept
Deel 3 - zaterdagochtend 22 sept

De vervolg workshop " van basis naar beter" max. 8 deelnemers
Deel 1 - zaterdagochtend 29 september
Deel 2 - zaterdagochtend 06 oktober
Deel 3 - zaterdagochtend 13 oktober


Voor inschrijven bel 023-5617386 of mail studio@fotodebock.nl
Op onze website vindt u meer informatie over de workshop.
Niewsbrief
Wij van Foto de Bock houden onze klanten door middel van deze nieuwsbrief  op de hoogte van onze fotocursussen en ander leuk nieuws zoals de winnaars van onze pasfoto actie. U heeft op enig moment uw E mail adres bij ons achtergelaten bij  aankoop van Uw camera of u heeft meegedaan aan de pasfoto actie.  Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen kan u eenvoudig onderaan de nieuwsbrief het knopjeunsubcribe from this list klikken en uw gegevens zijn gewist. Foto de Bock zal  uw gegevens nooit aan derden verstrekken.
Copyright © 2018 Foto-Film De Bock, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list