Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

3D Selfie

Laat  een 3D Selfie maken bij Foto De Bock in Hoofddorp!

Speciale Meerlive Actie nu voor € 58,-


Selfies maken is op dit moment razend populair en dankzij de technologische vooruitgang is het nu mogelijk om bij ons een betaalbare 3D selfie te maken, die je in je handen kunt houden. Voorheen waren grote cabines met meerdere scanners nodig voor het maken van een 3D-scan van een menselijk lichaam. Nu is een iPad waarop een kleine scanner geklikt wordt voldoende. 


Hoe werkt het?

Iedereen die gescand wil worden kan bij ons een afspraak maken. Wij richten dan onze studio ruimte in, waar vervolgens met een iPad de scan wordt gemaakt. Tijdens het scannen moet je ongeveer zestig seconden stilstaan. Nadat de scan is voltooid, wordt het digitale 3D bestand beoordeeld en verder digitaal bewerkt en ten slotte besteld. De levertijd is ongeveer 14 dagen.


Waar moet je rekening mee houden?

Als je een 3D scan van jezelf laat maken, trek dan het liefst kleding aan met heldere, volle kleuren. Draag geen kleding met ruitjes of glimmende of erg donkere kleuren.  Lang haar kan het beste in een staart of knot gedragen worden en zet een bril af.


Wat krijg je?

De full body 3D scan is een miniatuur poppetje van zandsteen en is ongeveer 5% van de werkelijke lengte van de gescande persoon.Wat kost het?

Slechts € 58,00! Dat is inclusief de scan, de nabewerking en de verzendkosten. Er komen geen verdere kosten bij.


Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel ons dan op 023-5617386.