ONZE TROPISCHE TOPACTIES
Olympus OM-D E-M10 Mark II
14-45 IIR
van €599 voor €399

De Olympus OM-D E-M10 Mark II is een systeemcamera waarmee je in de automatische stand meteen al perfecte foto’s kan maken. De camera laat zich eenvoudig bedienen en met een tik op het beeldscherm is de foto gemaakt.

Klik hier voor meer informatie
Olympus 45mm F1.8 zwart M.Zuiko van €319 voor €199

De Olympus 45mm F1.8 zwart M.Zuiko lens, met een groot diafragma van F1.8. Met deze lens maak je prachtige portretten met dieptewerking en vervaging. Tevens is deze lens zeer geschikt voor filmopnames.

Klik hier voor meer informatie
Sandisk Ultra SDXC UHS-I 64GB
Van €34,95 voor €19,95  

SanDisk 64GB SD kaart, geschikt voor gebruik in spiegelreflexcamera’s (DSLR), compact camera’s, Full HD camcorders en filmcamera’s. Voor de beste prestaties is UHS-I ondersteuning een vereiste. 

Klik hier voor meer informatie
Lowepro Adventura SH 140 II
Van €49 voor €29,95  

De Lowepro Adventura SH 140 II biedt gebruiksgemak en bescherming in een compact en modern ontwerp. De cameratas is perfect voor dagtrips of reizen.


Klik hier voor meer informatie
Manfrotto tafelstatief
Van €29,95 voor €24,95  

De Manfrotto tafelstatief is een lichtgewicht, draagbaar en gebruiksvriendelijk zwart ministatief, perfect voor compact camera's, systeemcamera's en kleine spiegelreflexcamera's. 

Klik hier voor meer informatie
Nieuwe Workshop data
voor AUGUSTUS
We hebben alle workshops in een overzichtelijk lijstje gezet met data en maatregelen om op een veilige manier de workshop te geven. Ben je geïnteresseerd om één van de workshops te volgen, schrijf je dan snel in. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Klik hier voor meer informatie