Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden

Jupio

Jupio

Jupio is specialist op het gebied van aftermarket accu´s voor digitale camera's en videocamera's met het breedste assortiment in de markt. Naast de nieuwste modellen zijn ook accu´s voor oudere fotocamera´s en videocamera´s permanent leverbaar. De kwaliteit van Jupio camera accu´s wordt ondersteund met een garantie van maar liefst 3 jaar.

 

* Topkwaliteit met 3 jaar no-nonsense garantie
* Het breedste assortiment in de markt
* Altijd de eerste met nieuwe modellen
* Meer dan 450 modellen beschikbaar

Weergegeven:
Sorteren op:

Jupio Power Vault 4200mAh

Power Vault JPV0010 * Accu voor iPad, iPod, iPhone, Samsung Galaxy en HTC Flyer * Compact design met een gewicht van slechts 120 gram * Capaciteit van 4200mAh voor maximaal 10 uur extra energie * Word..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Jupio Power Vault 8000mAh

Power Vault Plus JPV0020 * Accu voor iPad, iPod, iPhone, Samsung Galaxy en HTC Flyer * Compact design met een gewicht van slechts 195 gram * Capaciteit van 8000mAh voor maximaal 18 uur extra energie *..

€ 59,95 Excl. BTW: € 49,55