Sony Action Cam

Sony Action Cam
Weergegeven:
Sorteren op:

Sony MPK-UWH1 waterdichte behuizing

Waterdichte behuizing voor Sony HDR-AS50.Deze behuizing biedt bescherming tegen o.a. zand, stof en modder en neemt uw action cam zorgeloos mee onder het wateroppervlak tot een diepte van wel zestig me..

€ 59,95 Excl. BTW: € 49,55

Sony AKA-AF1 anti-condensfolie

De waterdichte behuizing kan uw Action Cam tegen de elementen beschermen, maar is niet immuun voor condens. De herbruikbare antiwasemvellen houden uw beeldmateriaal helder. Ga condensatie tegen He..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Sony AKA-CMH1 borstkasbevestiging

Leg dat schitterende uitzicht vast en haal het landschap dichterbij met de AKA-CMH1 voor op de borst. Door de Action Cam op de borst te bevestigen wordt het beeld voor de kijker nog realistischer. ..

€ 44,95 Excl. BTW: € 37,15

Sony AKA-FL2 drijver

Past precies om de waterdichte behuizing van de Action Cam. Felgeel ontwerp voor eenvoudig pakken van Action Cam uit het water. Wordt geleverd met een koord voor stevige bevestiging. Lichtgewicht o..

€ 15,95 Excl. BTW: € 13,18

Sony BLT-UHM1 universele hoofdbevestigingsset

Beleef opnieuw die perfecte golf of een dag op de piste met de hoofdbevestigingsset voor de Action Cam. Bevestig uw camera op uw hoofd, helm of bril en neem de actie handsfree op zoals u het ziet. Kie..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Sony MPK-AS3 onderwaterhuis

Specificaties: - Waterdicht tot 60 m - Inclusief platte lens voor duidelijkere foto's onder water - Biedt zowel in het water als op het droge goede bescherming - Lichtgewicht vormgeving van 110 g..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Sony VCT-AMP1 handstatief

Specificaties: - Plaats uzelf weer in het beeld - Past goed tot 91,3 cm - Waterbestendig ontwerp - Gemakkelijk in- en uit te schuiven voor snelle overgang tussen de opnamen - Compact formaat, past gem..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28