Paracords en Carabiners

Weergegeven:
Sorteren op:

UST Carabiner CarryBiner Zilver

De UST Carabiner CarryBiner Zilver is een grote heavy duty carabiner met rubberen handgrip die gebruik kan worden voor het dragen van meerder tassen, boodschappen of accessoires...

€ 5,50 Excl. BTW: € 4,55

UST Carabiner Flessendrager Zwart

De UST Carabiner Flessendrager Zwart kan worden gebruikt om een fles drinken mee te nemen tijdens het wandelen, fietsen, kamperen of winkelen...

€ 3,50 Excl. BTW: € 2,89

UST Gear Snake Oranje

De UST Gear Snake Oranje bestaat uit 508 cm van afknipbaar bindraad met een hoge duurzaamheid en sterkte. Het draad bestaat uit foam rubber met hierin een stalen draad kern. Dit maakt de Gearsnake o.a..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

UST Paracord 325 Hanks 50-ft Oranje

Het UST Paracord Para 325 Hanks 50-ft Oranje is een Paracord dat bestaat uit 100% nylon en is geschikt voor universeel gebruik. De binnenkern van het koord kan worden vrijgemaakt om deze vervolgens t..

€ 6,50 Excl. BTW: € 5,37

UST Paracord Survival Armband 7" Assorti 4 stuks

De UST Paracord Survival Armband 7" Assorti is een sterke en handige armband die gemaakt zijn van paracord. Door de armband los te halen behaalt deze een totale lengte van 2,1 meter en kan het koord i..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93

UST Paracord Survival Armband 7" Camo

De UST Paracord Survival Armband 7" Camo is een sterke en handige armband die gemaakt is van Paracord. Door de het paracord los te halen behaalt deze een totale lengte van 2,1 meter en kan het koord i..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

UST Paracord Survival Armband 7" Zwart

De UST Paracord Survival Armband 7" Zwart is een sterke en handige armband die gemaakt is van Paracord. Door de het paracord los te halen behaalt deze een totale lengte van 2,1 meter en kan het koord ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22