Kompassen

Weergegeven:
Sorteren op:

Konus Kompas Konuspoint-6

De Konuspoint-6 is een oliegevuld Kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. De Konuspoint is van plastic en zeer compact. Dit maakt het kompas zeer licht en eenvoudig mee te nemen. Er word..

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Konus Kompas Konustar-11

De Konustrek-11 is een oliegevuld kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het kompas is gemaakt van metaal, waardoor het tegen een stootje kan. Daarnaast is het kompas ook uitgerust met e..

€ 28,95 Excl. BTW: € 23,93

Konus Kompas Scompass

Het Scompas is plastic Kompas waarmee eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het kompas is van plastic en zeer compact. Hierdoor is het kompas zeer licht en eenvoudig mee te nemen. Er wordt een handleid..

€ 2,49 Excl. BTW: € 2,06

Konus Metalen Kompas Konustrek-1

De Konustrek-1 is een oliegevuld kompas van Konus waarmee u de juiste richting kunt bepalen waarnaartoe u zich wilt verplaatsen omdat deze altijd naar het noorden wijst. Het kompas is van metaal, waar..

€ 13,95 Excl. BTW: € 11,53

UST Kompas Combo Oranje

Het  UST Kompas Combo is oliegevuld Kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het Combo Kompas is van kunstof en zeer compact. Hierdoor is het kompas zeer licht en eenvoudig mee te nemen. D..

€ 3,95 Excl. BTW: € 3,26

UST Kompas Lensatic

Het UST Kompas Lensatic is een oliegevuld Kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het Lensatic Kompas is van plastic en zeer compact. Hierdoor is het kompas zeer licht maakt en eenvoudig ..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

UST Kompas Opvouwbaar Kaart

De UST Kompas Opvouwbaar Kaart is een cartografisch oliegevuld kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het kompas is zeer geschikt om te gebruiken bij het kaart lezen en is voorzien van e..

€ 10,95 Excl. BTW: € 9,05