Keuken

Weergegeven:
Sorteren op:

UST Fornuis Folding Stove 1,0

De UST Fornuis Folding Stove 1,0 is licht, duurzaam en compact kook platform die ideaal is avonturiers, kampeerders, backpackers en noodsituaties. Door zijn compacte formaat kan het mini fornuis eenvo..

€ 5,50 Excl. BTW: € 4,55

UST Fornuis Micro Stove

De UST Fornuis Micro Stove is licht, duurzaam en compact kook platform die ideaal is avonturiers, kampeerders, backpackers en noodsituaties. Door zijn compacte formaat kan het fornuis eenvoudig worden..

€ 15,95 Excl. BTW: € 13,18

UST Opvouwbare Jerrycan Helder 18L

De UST Opvouwbare Jerrycan Helder 18L is ideaal voor op de camping, feestjes of noodsituaties. De jerrycan is gemaakt van een heavy duty polyethyleen die ervoor zorgt dat er geen deuken of scheuren ku..

€ 12,95 Excl. BTW: € 10,70

UST Opvouwbare Jerrycan Helder 8L

De UST Opvouwbare Jerrycan Helder 8L is ideaal voor op de camping, feestjes of noodsituaties. De jerrycan is gemaakt van een hoge kwaliteit plastic. Als de jerrycan leeg is, kan deze worden opgevouwen..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

UST Vouwbare Emmer

De UST Vouwbare Emmer is een zeer compact en eenvoudig mee te nemen emmer die ideaal is voor gebruik tijden het campen, tijdens het backpakken of voor onderweg. De emmer is gemaakt van een hittebesten..

€ 12,95 Excl. BTW: € 10,70

UST Vouwbare Mok

De UST Vouwbare Mok is een zeer compact en eenvoudig mee te nemen mok die ideaal is voor gebruik tijden het campen, tijdens het backpakken of voor onderweg. De mok is gemaakt van een hittebestendig, d..

€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92