Verrekijker Accessoires

Weergegeven:
Sorteren op:

Konus Statiefadapter

De Konus Statiefadapter kan gebruikt worden om uw Konus verrekijker op een statief aan te sluiten. Om deze manier kunt u makkelijker met een grote vergroting objecten bekijken...

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

Kowa Houten Statief BL8J-TP voor Highlander serie

De Kowa Houten Statief BL8J-TP is een zware driepoot van hoge kwaliteit die speciaal gemaakt is voor de Kowa High Lander Serie. Deze verrekijker statief is voorzien van een nivellering luchtbel. Spec..

€ 1.399,00 Excl. BTW: € 1.156,20

Vortex Binoc Loc

Met de Vortex Binoc Loc houdt u uw verrekijker altijd in de juiste stand. Dit kleine hulpmiddel wordt op de locatie van de statiefaansluiting geplaatst om uw verrekijker in de huidige stand vast te ze..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Vortex Doubler

De Vortex Doubler is een compact hulpmiddel om de vergroting van uw verrekijker of spotting scope te verdubbelen. Door de doubler over een van de oculairen te plaatsen, wordt de vergroting van deze ki..

€ 239,00 Excl. BTW: € 197,52

Vortex Fog Free Lens Cleaning Field Kit

De Vortex Fog Free Lens Cleaning Field Kit is een schoonmaak pakket om te zorgen voor uw verrekijker, spotting scope en richtkijker. In principe kan elk outdoor optisch artikel hiermee schoongemaakt w..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Vortex Fog Free Lens Cleaning Kit

De Vortex Fog Free Lens Cleaning Kit is een schoonmaak pakket voor uw verrekijkers, spotting scope en richtkijker. Deze kit is zeer compact, waardoor u uw lenzen schoon en helder kunt maken, waar u oo..

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Vortex Glasspak Verrekijker Harnas

De Glasspak van Vortex biedt een veilige manier om uw verrekijker te beschermen en om hem op een comfortabele manier mee te nemen. U draagt het Glasspak dicht tegen uw lichaam, waardoor u uw verrekijk..

€ 64,95 Excl. BTW: € 53,68

Vortex Lens Cloth

Het Vortex Lens Cloth is een handig reinigingsdoekje om vuil, vingerafdrukken en vlekken van uw optische producten zoals camera's, lenzen, verrekijkers en spotting scopes te verwijderen. Dit speciale ..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09

Vortex Lens Pen

De Vortex Lens Pen is een compact, eenvoudig te gebruiken schoonmaakhulpmiddel waarmee u stof, zand en ander vuil van uw camera, lens, verrekijker of telescoop kunt verwijderen. Dit product van Vortex..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Vortex Uni-Daptor Statief Adapter

De Vortex Uni-Daptor Statief Adapter is een extreem sterke, unieke quick release statief adapter van Vortex. Met het unieke quick release ontwerp zet u eenvoudig uw verrekijker op een statief of raams..

€ 34,95 Excl. BTW: € 28,88

Vortex Verrekijker Draagriem

De Vortex Verrekijker Draagriem is een handige en comfortabele oplossing voor het dragen van uw verrekijker. Met deze draagriem kunt u uw verrekijker op de zijkant van uw lichaam dragen, zodat u op on..

€ 23,95 Excl. BTW: € 19,79

Vortex Verrekijker Harnas

Het Vortex Verrekijker Harnas is een handige en comfortabele oplossing voor het dragen van uw verrekijker. Het harnas verspreid het gewicht van de verrekijker over uw schouders, zodat u op ontspannen ..

€ 27,95 Excl. BTW: € 23,10

Vortex Verrekijker Statief Adapter

De Vortex Verrekijker Statief Adapter is een sterke, unieke statief adapter van Vortex. Met behulp van de adapter is uw verrekijker eenvoudig op een statief of raamstatief te plaatsen voor lange obser..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Vortex Verrekijker Tas

Deze verrekijker tas van Vortex wordt standaard geleverd bij vele verrekijkers, maar is nu ook los te bestellen. Ideaal als reserve-tas, als extra tas voor in de auto, of wanneer u uw oorspronkelijke ..

€ 19,99 Excl. BTW: € 16,52